Algemeen

Slechts een jaar scheidt 'Mission: Impossible 7' en '8'!

Veel M:I komende jaren!

door Bram de Groot om 19:30 in Algemeen
Even geleden werd duidelijk dat de eerste twee vervolgen op het succesvolle Mission: Impossible - Fallout back to back worden opgenomen en in 2021 en 2022 verschijnen. Nu is ook duidelijk op welke data de films rond Tom Cruise's Ethan Hunt op het witte doek debuteren.

Via Variety heeft Paramount Pictures onthuld dat de volgende twee films in de Mission: Impossible-reeks op 23 juli 2021 en 5 augustus 2022 moeten verschijnen. Al eind dit jaar zouden de camera's moeten gaan draaien.

Christopher McQuarrie
Dat een script dat mogelijk nog niet helemaal honderd procent is afgerond, moet geen enorm probleem zijn. Schrijver en regisseur Christopher McQuarrie (Fallout, Rogue Nation) werkte namelijk nog aan het verhaal van Fallout toen deze werd opgenomen.

Mission: Impossible - Fallout groot succes
McQuarrie's Fallout noteerde wereldwijd bijna 800 miljoen dollar wereldwijd en daarmee scoorde de zesde M:I bijna 100 miljoen dollar meer dan de voorganger uit 2015. Ongetwijfeld keren naast Cruise ook andere bekende gezichten uit de franchise terug.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Ik begon MI na mate steeds meer te waarderen - vooral na deeltje 3 wat wel echt een dieptepunt was. Fallout was voor mij echt een ideaal popcorn actiefilm van de hoogste klasse.

Tom Cruise is een GI JOE-pop, maar dan in het echt. Dat die man uit vliegtuigen springt en zijn eigen stunts doet, maakt alleen dat ik hem steeds meer bewonder. Wat een man. Voor Fallout had ik gezegd, naah, geen interesse in. Maar nu zeg ik. Prima, laat maar komen.

Wel een kant puntje, ik hoop wel dat ze iets kleiner gaan schalen qua verhaal. Want dat I-WANT-TO-DESTROY-THE-WORLD-BECAUSE-ANTAGONIST is en blijft altijd lame. Aan de andere kant, je gaat niet naar MI toe voor een hoogstaand intrige thriller verhaal.

GreenHornet

Avatar

MI doet het beter als James Bond.
Daar kunnen ze meer van leren.

Hyenas

Avatar

@greenhornet dan*

Fallout was de beste actiefilm van het jaar! Laat maar komen!

David Mills

Avatar

@dakai-world.. volledig eens alleen vond ik persoonlijk deel 2 van John Woo de minste. Verder prima popcorn vermaak met verstand op nul!

adofmirosch

Avatar

Ik vond fallout wel oké, maar de vorige twee delen vond ik veel beter.
Gaat een beetje te veel de f&f kant op, naar mijn smaak.

Jacobatje

Avatar

McQuarrie & Cruise zijn samen een top team. Ik heb hier enorme vertrouwen in. Wordt weer vele stress dagen op de set. Als je leest hoe het af en toe verliep tijdens de draai dagen op Fallout sta ik niet gek van te kijken als dat hier ook gebeurt.

Civilian Supreme

Avatar

Ik vind alle delen goed, ook deel 2, al had ik wel iets meer verwacht van de combi Woo en Cruise, vooral na Face/off.( Zou graag een herkansing willen.)
De beste vind ik tot nu toe Fallout en eigenlijk de derde, die blijkbaar door lang niet iedereen wordt gewaardeerd wat ik eigenlijk niet snap. Goede actie, leuk verhaal, 1 van de beste villains.

Laat maar komen die films, topvermaak!

NieuwsFilm

meest populair