Ook Celine Dion krijgt haar eigen biopic

Ook Celine Dion krijgt haar eigen biopic

Na Queen, Elton John en David Bowie is de Canadese zangeres aan de beurt.

Muzikale biopics zijn op dit moment erg in; zo wist de film Bohemian Rhapsody rondom de legendarische groep Queen hoge ogen te gooien. Ook werd de muziekfilm A Star is Born erg goed onthaald. Beide films maken dan ook kans op meerdere Oscars. Later dit jaar verschijnen er ook nog films over andere grote artiesten; een over Elton John, genaamd Rocketman, en Stardust, die zal gaan over het leven van David Bowie. Nu is er ook een film in de maak over de Canadese zangeres Celine Dion.

De Franse Valerie Lemercier neemt zowel de regie als de hoofdrol voor haar rekening, die de titel zal gaan dragen The Power of Love. De film zal zich voornamelijk focussen op Dions jeugd en haar doorbraak als tienerzangeres en wat voor een band zij haar met haar familie. Ook zien we hoe ze haar manager en toekomstige echtgenoot leerde kennen, Rene Angelil.

De film wordt beschreven als een 'fictieve hommage'. Lemercier kreeg toestemming om grote hits van Dion te gebruiken zoals All by Myself, My Heart Will Go On en I'm Alive voor het project. De film moet eind 2020 in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair