Algemeen

Foto 'Birds of Prey' hint naar lot Leto's Joker

Birds of Prey verschijnt 2020, met Margot Robbie's Harley Quinn.

door Bram de Groot om 09:15 in Algemeen
Het lijkt er niet op dat de erg wisselend ontvangen Joker van acteur Jared Leto terugkeert in het DC-filmuniversum. Via een foto vanaf de set van Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) wordt duidelijk dat hij al afscheid heeft genomen van minimaal Margot Robbie's Harley Quinn.

Op onderstaande foto via twitteraar Oracle zien we Robbie op de set van de in 2020 te verschijnen DC-film. Eén van haar tatoeages geeft aan dat de relatie tussen Quinn en Joker over is. Er staat namelijk een streep door zijn bijnaam Puddin.


Leto's Joker maakte in Suicide Squad (2016) zijn debuut en zou in vervolgfilms een rol spelen. De excentrieke Oscarwinnaar was echter niet blij dat een groot deel van zijn bijdrage sneuvelde op de montagetafel. Toch gaf hij verleden jaar aan te denken terug te keren in een vervolg. Maar de kans dat hij te zien zal zijn James Gunns tweede Suicide Squad (2021) lijkt bijzonder klein.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietze1983

Avatar

Plus dat hij is overgestapt naar Sony's Marvel CU waar hij Morbius gaat spelen

chefry1983

Avatar

Erg jammer. Er zat potentie in. Maar helaas komen we er niet achter wat er precies is gesneuveld op de montagetafel.

Utah

Avatar

Eerst had ik veel vertrouwen in een jokerversie van Leto. Wat uiteindelijk in het eindproduct zat was niet slecht, eerder matig. Ik vond zijn verhaallijn te gehaast en zijn screentijd soms te over the top, zelfs voor de joker. Ongeloofwaardig dus. Ik had het personage ook niet geintroduceerd in zo een drukke film. Eerder in een batman film. Of als de schurk in Batman v Superman.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Hij was geen joker, meer een joker fanboy. Elke film- of tv-versie van Joker was The joker, of het nu Cesar Romero, Jack Nicholson, Mark Hamill of Heath Ledger was, ze hadden allemaal die kwaliteit die The Joker maakt wie hij is. Maar Leto was meer een pooier die was opgegroeid met Joker posters in zijn slaapkamer en op een dag besloot een bad te nemen in bleekwater om meer op zijn idool te lijken. Hij was gewoon in niks intimiderend of gestoord te noemen. Doodzonde want Leto kan acteren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair