Matt Reeves en Warner Bros zijn het niet eens over leeftijd nieuwe Batman

De studio wil een grote naam, de regisseur een jonge superheld.

Een paar dagen geleden werd officieel bekend dat Ben Affleck niet zal terugkeren als de bekende superheld Batman. Er wordt nu dus flink gezocht naar een vervanger, al lijkt dit niet geheel vlekkeloos te verlopen. Naar verluidt wil de studio namelijk een acteur in de 30, terwijl regisseur Matt Reeves iemand wil in de 20.

Zo zou de regisseur een héél specifieke leeftijd in gedachten hebben. Tijdens een recent interview met Variety-journalist Justin Kroll sloeg Reeves namelijk twee suggesties af. Hoewel er slechts zeven jaar verschil tussen die twee voorgestelde acteurs in zit, zei Reeves dat ze respectievelijk te jong en te oud waren.

Dit liet de journalist weten op zijn Twitter-pagina: ''Volgens mij zou het met The Batman film heel wat sneller kunnen gaan. Zo te horen wil de studio een bekende acteur casten, terwijl Reeves een heel specifieke leeftijd in gedachten heeft voor de perfecte Batman acteur''.

Wat denken jullie dat de reden van Reeves zou kunnen zijn om voor een jonge Batman te gaan? Zou hij al iemand voor de rol 'gekozen' hebben?



NieuwsFilm

meest populair