Disney wil een jongere Wolverine

Disney wil een jongere Wolverine

En Hugh Jackman? Die keert echt niet terug.

Hugh Jackmans Wolverine was het gezicht van de X-Men films. Maar de acteur stopte in 2017 met Logan met de rol. Volgens producent Lauren Shuler Donner gaat niets de acteur overhalen om terug te keren. Dat betekent dat Disney als de X-Men zich bij het Marvel Cinematic Universe voegen, op zoek gaat naar een jongere acteur.

Tijdens het Television Critics Association Panel vertelde Donner dat het nog onduidelijk is wanneer de X-Men zich bij het MCU voegen. Dat hangt af van Marvel-baas Kevin Feige, die nog aan het nadenken is over de verschillende personages die naar het universum kunnen komen. Maar duidelijk is dat Jackman niet terugkeert.

Te zwaar
Tijdens het panel vertelde Donner dat Jackman elke dag om vier uur 's ochtends moest opstaan om te trainen en elke twee uur proteïnemaaltijden naar binnen moest werken om in vorm te komen en zijn voor de rol. "Vroeger op school noemden ze hem worm. Dus van nature is hij echt een smalle man. Als je een bepaalde leeftijd bereikt, dan kan je lichaam ook niet meer volhouden. Ik denk dat het een verstandige keuze van hem was om die knoop door te hakken. Dat betekent niet dat hij niet terug kan keren als een oudere Wolverine. Dat weet je niet. Future Wolverine. Je weet het nooit. "

Maar de kans is volgens Donner groot dat er op zoek gegaan wordt naar een nieuwe Wolverine, een jongere acteur die in de huid van het personage kan kruipen. Hoe de toekomst voor de X-Men eruit gaat zien is echter nog altijd onzeker. Dat zal pas duidelijk worden als Disney en Fox eindelijk samengevoegd zijn.

NieuwsFilm

meest populair