Algemeen

Disney wil een jongere Wolverine

En Hugh Jackman? Die keert echt niet terug.

door Jim Pedd om 06:39 in Algemeen
Hugh Jackmans Wolverine was het gezicht van de X-Men films. Maar de acteur stopte in 2017 met Logan met de rol. Volgens producent Lauren Shuler Donner gaat niets de acteur overhalen om terug te keren. Dat betekent dat Disney als de X-Men zich bij het Marvel Cinematic Universe voegen, op zoek gaat naar een jongere acteur.

Tijdens het Television Critics Association Panel vertelde Donner dat het nog onduidelijk is wanneer de X-Men zich bij het MCU voegen. Dat hangt af van Marvel-baas Kevin Feige, die nog aan het nadenken is over de verschillende personages die naar het universum kunnen komen. Maar duidelijk is dat Jackman niet terugkeert.

Te zwaar
Tijdens het panel vertelde Donner dat Jackman elke dag om vier uur 's ochtends moest opstaan om te trainen en elke twee uur proteïnemaaltijden naar binnen moest werken om in vorm te komen en zijn voor de rol. "Vroeger op school noemden ze hem worm. Dus van nature is hij echt een smalle man. Als je een bepaalde leeftijd bereikt, dan kan je lichaam ook niet meer volhouden. Ik denk dat het een verstandige keuze van hem was om die knoop door te hakken. Dat betekent niet dat hij niet terug kan keren als een oudere Wolverine. Dat weet je niet. Future Wolverine. Je weet het nooit. "

Maar de kans is volgens Donner groot dat er op zoek gegaan wordt naar een nieuwe Wolverine, een jongere acteur die in de huid van het personage kan kruipen. Hoe de toekomst voor de X-Men eruit gaat zien is echter nog altijd onzeker. Dat zal pas duidelijk worden als Disney en Fox eindelijk samengevoegd zijn.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

De zoon van Eastwood dan, mits hij uit zn schulpje durft te treden.

Ang3l

Avatar

Als t maar geen tiener versi wordt, want dat gaat nergens over. Wolverine was al een volwassen vent tijdens de wereldoorlogen. Hij wordt super traag ouder.

LeonardoPacino

Avatar

Ik vond de April Fools suggestie van FT vorig jaar best een goede optie eigenlijk. ;)

Innocent

Avatar

Ja, Scott Eastwood is volgens mij de perfecte keuze om het stokje over te nemen van Hugh jackman

Pruiszie

Avatar

Scott Eastwood? Keanu Reeves maybe? Zolang het maar geen Zac Efron of Adam sandler wordt ofzo

Artificialis

Avatar

Hugh Jackman was rond de 30 toen hij de rol kreeg. Scott Eastwood heeft niet het acteertalent voor de rol. En Keanu Reeves? Hallo, die is 54 jaar, ouder dan Hugh Jackman is (50). Denk toch eens na mensen.

Aeon

Avatar

Sorry hoor maar dat hele hij kan het niet want het is te zwaar is je reinste BS als hij in the musicals kan spelen en daarvoor iedere dag naar de sportschool kan gaan gezien op Twitter dan kan hij dat dus ook voor Wolverine Ik denk dat er grote problemen spelen tussen hem en hoogstwaarschijnlijk Bryan Singer in verband met enkele me to dingetjes waar voorgenoemde persoon op dit moment doorheen gaat en ik denk dat hugh Jackman daar verre van wil blijven dit is natuurlijk allemaal speculatie dat moet ik erbij zeggen maar wat mij betreft is dit het einde van Wolverine waarvoor dank aan Disney want die wisten dondersgoed wat dat mormel van een Singer er en ook Brad ratnarr sorry voor de spelling uithaalde ze wisten ook dat toen ze mijn vriend kochten ze een antiheld kochten en nu moet opeens alles pg-13 worden ze halen compleet Marvel door de mangel er blijft niks meer van over er het wordt een kleine zeemeermin brei en ik moet zeggen dat Hugh jackman toch wel enigszins in mijn achting is gedaald t' want in plaats van dat hij achter zijn karakter blijft staan doet hij op dit moment een gigantische William shatner Pullen zo van ik heb het niet nodig want ik ben een ster blablabla sorry schat niemand had van je gehoord voordat je met je reet in dat leren pakje gevonden werd moet ik even kwijt mijn mening natuurlijk jullie hebben andere respecteer ik maar toch kanttekening

schrader

Avatar

Taron Egerton als Wolverine zie ik graag gebeuren

Dukat

Avatar

@Aeon: je tekst is moeilijk te begrijpen. Het is niet verboden om hoofdletters en punten te gebruiken hoor

NieuwsFilm

meest populair