Jessica Chastain start publiekelijke zoektocht naar lekkere 'Bondboy'

Jessica Chastain start publiekelijke zoektocht naar lekkere 'Bondboy'

Een oproep voor haar aankomende spionagefilm.

Een jaar geleden kondigden een groep topactrices en de later dit jaar debuterende regisseur Simon Kinberg aan gezamenlijk een vrouwelijke tegenhanger van de succesvolle spionagefranchise James Bond te gaan maken. Hollywoodster Jessica Chastain zoekt nu via Twitter een 'Bondboy' voor dit project met de titel 355.

Jessica Chastain heeft via Twitter aan haar fans gevraagd welke mannelijke acteur zij graag zouden willen zien als 'Bondboy' in haar aankomende spionagefilm 355. Chastain schrijft dat ze zoekt naar naar een 'acteur die een lust voor het oog is'. Deze 'Bondboy' moet natuurlijk de mannelijke tegenhanger worden van de knappe 'Bondgirls'.

Over de makers
Kinberg debuteert als het goed is later dit jaar met X-Men: Dark Phoenix, waarin Chastain de grote slechterik speelt. Kinberg schreef eerder al voor de franchise en gaat nu dus opnieuw aan de slag als regisseur. Theresa Rebeck heeft het script geschreven. Hoewel Rebeck vooral actief is in de toneelwereld, schreef ze eerder ook mee aan Catwoman (2004).


Naast Chastain hebben ook topactrices als Penélope Cruz en Lupita Nyong'o een rol in de film. De Chinese actrice Fan Bingbing zou ook betrokken zijn. Wanneer 355 in de bioscopen moet verschijnen, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair