Video

Eerste trailer nieuwe 'Child's Play'!

De favoriete moordpop in een nieuw jasje.

door Bram de Groot om 15:43 in Video
United Artists Releasing en Orion Pictures hebben de eerste trailer onthuld voor Child's Play, de remake van de gelijknamige horrorfilm (en reeks) Child's Play uit 1987. Check de nog wat verhullende beelden hieronder, met dit keer een hypermoderne pop!

Aan het verhaal in de nieuwe Child's Play lijkt maar weinig veranderd. Opnieuw krijgt een jong jochie, Andy Barclay gespeeld door Gabriel Bateman (Lights Out), voor zijn verjaardag een speelgoedpop, van zijn moeder Karen - gespeeld door Aubrey Plaza (Ingrid Goes West). De pop, met A.I. en de naam Buddi, komt bij de Kaslan Corporation vandaan. Net als in het origineel slaat deze aan het moorden. Het is detective Mike Norris Brian Tyree Henry (Atlanta) die onderzoek doet naar de vele onverklaarbare doden.


De nieuwe Child's Play, geregisseerd door Lars Klevberg (Polaroid) en geproduceerd door IT-producenten David Katzenberg en Seth Grahame-Smith, debuteert op 20 juni in de Nederlandse bioscoopzalen.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Niet half slecht.. Ben benieuwd!

Master Of Films

Avatar

Hmmm....ok.
Aubrey Plaza in een moeder rol?
Verder hoorde ik de naam Chucky vallen in de trailer (0.46 sec.)
Meer verbaasd eigenlijk.

Maac

Avatar

Ik wil 'm op zich wel zien. Als ze zo terughoudend blijven met het laten zien van Chucky zoals in de trailer is dat wat mij betreft een goede zet.
Van mij had een reboot niet gehoeven, maar die sequels die ze nu om de paar jaar de grond uit stampen zijn ook echt van een belabberde kwaliteit.

Maac

Avatar

Oh wacht geen Brad Dourif trouwens? Hm dat was dan toch één van de weinige redenen om de franchise te blijven volgen.
Zonde, da's een groot gemis.

Goku32

Avatar

Maac dat is zeker een gemis in deze film. Maar op zich ben ik wel benieuwd naar deze film. Het ziet er allemaal wel goed uit vind ik

Tycho Nestoris

Avatar

Dit wordt weer enorm lachen geblazen. Wat een lachertje deze trailer.

David Mills

Avatar

Wie zit hier nu op te wachten anno 2019? De films uit de jaren 80 en 90 waren al slecht en ik verwacht nu ook geen topfilm over een pop. Maar smaken verschillen.

lamoteg

Avatar

hou de film en verander de namen en Noem het een rip-Off.

Goku32

Avatar

David Mills nee al die CGI van nu 2019 zijn allemaal perfect in films.

David Mills

Avatar

@goku32, ben ik met je eens, ben ook geen fan van al die CGI films. Daarom hou ik ook van films als Se7en, Silence of the lambs, Heat etc en niet van films zoals Avatar en Transformers. Maar naast de techniek, een film over een pop spreekt mij gewoon niet aan, maar dat is gewoon een questie van smaak

Goku32

Avatar

David Mills daar ben ik het helemaal mee eens.

nieuwslaatste nieuws

meest populair