Algemeen

Gerard Butler vs. het klimaat in rampenfilm 'Greenland'

This. Is. Greenland!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 10:45 in Algemeen
Na het floppen van rampenfilm Geostorm zou je zeggen dat Gerard Butler voorlopig even afstand neemt van dit soort films. Toch waagt hij het er opnieuw op met de rampen-thriller Greenland, die geregisseerd zal worden door Shot Caller-regisseur Ric Roman Waugh.

Het verhaal van de film richt zich op een gezin dat een enorme natuurramp moet zien te overleven. Basil Iwanyk en Alan Siegel zullen produceren. Deze film moet overigens niet verward worden met de thriller Greenland van District 9-regisseur Neill Blomkamp, waarin Chris Evans de hoofdrol moet spelen. Een van de twee films zal ongetwijfeld een nieuwe titel krijgen in de nabije toekomst.

De opnames van de rampenfilm beginnen in mei 2019 in het Canadese Toronto. Butler en Waugh werkten onlangs al samen aan Angel Has Fallen, het derde deel in de ...Has Fallen-franchise, dat later dit jaar de bioscopen bereikt. Greenland zal naar alle waarschijnlijkheid pas ergens in 2020 gaan draaien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Leon81

Avatar

Op zich is een goede rampenfilm altijd welkom maar op de een of andere manier heb ik er niet heel veel vertrouwen in.

Devenace

Avatar

Butler.... na 300 heb ik het gevoel dat hij heel veel shag in zijn wangen en mond heeft zitten en dat via zijn porien naar buiten komt groeien in de vorm van een shag baard.
Op weg naar een b-acteur te worden.

Goov25

Avatar

Goede rampenfilms zijn zeker altijd welkom; het is alleen best moeilijk een goeie te maken.

Decepticon

Avatar

Ik deel jouw mening Leon81, ik krijg er een beetje een Geostorm gevoel bij.

Ik kijk wel uit naar Angel Has Fallen, we hebben nog helemaal niks van die productie gezien, wat ik toejuich, maar als die film later dit jaar moet uit komen, dan zal een trailer hopelijk niet lang uitblijven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair