Chris Pratt over 'Jurassic World 3'

Chris Pratt over 'Jurassic World 3'

Het vervolg op Fallen Kingdom verschijnt in 2021.

Met een wereldwijde box office-omzet van ruim 1,3 miljard dollar mag Jurassic World: Fallen Kingdom gezien worden als een groot succes. Toch was er vanuit het publiek de nodige kritiek op de film, na een al matig ontvangst. Een tweede vervolg op de reboot uit 2015 verschijnt 2021 en hoofdrolspeler Chris Pratt sprak met MTV News over wat we kunnen verwachten.

Eerder werd bekend dat de derde Jurassic World een sprong in de tijd zal nemen en dat het geen film wordt waarin de mens tegenover dino's komt te staan:


"Ik kan niets zeggen, maar ik kan je vertellen dat ik werd weggeblazen toen ik de pitch hoorde. Ik kan niet geloven dat we die film gaan maken, en ik kan niet geloven dat ze een manier hebben gevonden om de belofte van het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom waar te maken. Zoals: 'Wacht wat? Het eiland is opgeblazen. De dieren zijn vrij, we kunnen ze niet terug in de doos stoppen. Wat gaan we doen? Hoe gaan de dinosaurussen en de technologie de planeet beïnvloeden?' We maken een sprong in de tijd, en het wordt behoorlijk episch... Je zult niet teleurgesteld worden."


Naast Pratt keert ook actrice Bryce Dallas Howard terug en is het Jurassic World-kopman Colin Trevorrow die in de regiestoel zit. Er wordt verwacht dat Sam Neill en Laura Dern rollen hebben in de film.

Vanaf 10 juni 2021 moet Jurassic World 3 in de bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair