Algemeen

Chris Pratt over 'Jurassic World 3'

Het vervolg op Fallen Kingdom verschijnt in 2021.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Met een wereldwijde box office-omzet van ruim 1,3 miljard dollar mag Jurassic World: Fallen Kingdom gezien worden als een groot succes. Toch was er vanuit het publiek de nodige kritiek op de film, na een al matig ontvangst. Een tweede vervolg op de reboot uit 2015 verschijnt 2021 en hoofdrolspeler Chris Pratt sprak met MTV News over wat we kunnen verwachten.

Eerder werd bekend dat de derde Jurassic World een sprong in de tijd zal nemen en dat het geen film wordt waarin de mens tegenover dino's komt te staan:


"Ik kan niets zeggen, maar ik kan je vertellen dat ik werd weggeblazen toen ik de pitch hoorde. Ik kan niet geloven dat we die film gaan maken, en ik kan niet geloven dat ze een manier hebben gevonden om de belofte van het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom waar te maken. Zoals: 'Wacht wat? Het eiland is opgeblazen. De dieren zijn vrij, we kunnen ze niet terug in de doos stoppen. Wat gaan we doen? Hoe gaan de dinosaurussen en de technologie de planeet beïnvloeden?' We maken een sprong in de tijd, en het wordt behoorlijk episch... Je zult niet teleurgesteld worden."


Naast Pratt keert ook actrice Bryce Dallas Howard terug en is het Jurassic World-kopman Colin Trevorrow die in de regiestoel zit. Er wordt verwacht dat Sam Neill en Laura Dern rollen hebben in de film.

Vanaf 10 juni 2021 moet Jurassic World 3 in de bioscoopzalen te zien zijn.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Een sprong in de tijd mmm, dan is de aarde zeker 1 groot jungle geworden met allemaal rond lopende dino.s door de stad net als in deel 2 zeker, weet niet of we daar op zitten te wachten.

Devenace

Avatar

Een beetje Planet of the Apes, verwacht raptors met headsets en beannies op hun kop met een ar-15 fully equipped in hun pootjes.

chefry1983

Avatar

Hoe kunnen de dinosauriërs zich voortplanten als van sommige soorten maar één nog leeft zoals de raptors?

Goku32

Avatar

Darthmar dat zou echt zo slecht zijn als dat gaat gebeuren. Want tekenfilms naar het grote doek brengen met real peoplegaat niet werken zoals we al vaak

Genoeg gezien hebben

rubikon

Avatar

@ chefry1983
Life... ehh, ehm... Life finds a way.

PlayMoreZeppelin

Avatar

chefry1983 misschien waren ze al zwanger voor ze het eiland verlieten. Plus de dinosauriërs lopen vrij rond. Iedereen kan ze vangen en nieuwe klonen. #Life #eh #FindsAWay

PlayMoreZeppelin

Avatar

Chris Pratt zegt altijd dat we niet teleurgesteld zullen zijn... Ben ik ook niet vaak, want het is Chris Pratt, maar toch.

Colruiter

Avatar

Het was echt wel een jaar van de afgrijselijke tweede delen... Fallen Kingdom, The Last Jedi, Crimes of Grindelwald... een bewijs dat de filmmakers echt niet veel respect meer hebben voor de kijker... een bewijs dat het enkel nog gaat om het geld en niet meer om de kunst van het entertainen met degelijke verhalen. Fallen Kingdom, The Last Jedi en Crimes of Grindelwald vulden zalen puur met hun Jurassic-, Star Wars- en Pottermerk en dat is droevig. Je kan hopen dat de makers meer aandacht zullen hebben voor de kritieken dan voor de opbrengst, maar dat betwijfel ik, want de derde delen zullen uitkomen en wij zullen weer de zalen vullen omdat het Jurassic-, Star Wars- en Pottermerk er weer opstaat. Makkelijk succes maakt nu eenmaal lui.

Maac

Avatar

^Volgens mij hebben deze filmmakers juist wel respect voor de kijker. Aangezien deze films grote financiële successen zijn is het makkelijk te concluderen dat de kijker dit dus graag wilt zien. Niemand wordt gedwongen naar de bioscoop gesleept.

De vraag naar een derde Jurassic World komt van de betalende bioscoopganger. De filmmakers zorgen voor het aanbod. Als het niet schaalbaar zou zijn om “afgrijselijke tweede delen” op de markt te brengen, zou het niet gebeuren.

De verantwoordelijkheid ligt dus bij de kijker, niet de filmmaker. Wij als bioscoopgangers bepalen de markt, niet andersom.

Monojaxx

Avatar

Dit gaat helemaal niets worden (al zal het vast weer een seller worden). Ben al zwaar teleurgesteld in deze soft reboot serie. Waar is de magie van deel 1 gebleven? Al die rare tech en hybride dinos. Waarom? Er is keuze uit duizenden soorten. Deel 1, 2 en stiekem ook deel 3 (omdat er een Spinosaurus in zat) vond ik echt tof. Deze slaan de plank volledig mis. Echt zonde.

PRIME

Avatar

Ik vind World best tof, en Fallen Kingdom had zijn momenten, maar jezus, wat was die film slecht in elkaar gezet zeg.

Ik kijk wel uit naar een soort WW3 vs bepantserde dino's.

Devenace

Avatar

Ik dacht zelf meer aan de Terrible Thunder Lizards.

Frietgezicht

Avatar

@ Maac, heeft natuurlijk ook grotendeels te maken met films die eraan vooraf gegaan zijn.
Wij hier op FT lezen over test screenings, recensies uit Amerika, op RT en zien een recensie van FT zelf, meeste publiek geniet van deel 1 en wil dus deel 2 zien zonder voorkennis.
Heb ook wel mensen in mijn omgeving die JW 1 goed vonden en daarom naar deel 2 gingen, zelfde met Star Wars.

Maac

Avatar

@Frietgezicht
Dat is zeker waar. Maar wanneer er nog delen komen na een slechte sequel kan men de franchise tijdig verlaten en dat gebeurt minder vaak dan je zou denken.
De meeste mensen die The Last Jedi slecht vonden gaan alsnog naar Episode X (waaronder ik, waarschijnlijk tegen beter weten in). De Potter-fans slaan ook geen derde Fantastic Beasts over en zolang er nog Fast & Furious-films bezocht worden na Tokyo Drift en Transformers-films na Dark of the Moon lijkt het mij duidelijk dat dit is wat de meerderheid wilt zien.

Mijn schoonvader gaat vaker naar de film dan ik, maar hij loopt de bioscoop binnen en kiest dan een film uit. Nadien vertelt ‘ie me altijd dat ‘ie weer een nieuwe film heeft bezocht (wetende dat dit een onderwerp is waar ik graag over praat), maar hij is bijna altijd de titel vergeten. Misschien dat de meeste bioscoopgangers er simpelweg niet zoveel om geven, ik weet het niet.

Frietgezicht

Avatar

^ ja klopt. Maar Star Wars is toch een afsluiter, dat heeft natuurlijk ook wel ermee te maken. We zijn eraan begonnen en hebben door de zure appel heen gebeten en nu ook maar kijken hoe het afloopt.

Ik verwacht ook veel minder bezoekers voor JW 3 hoewel dino’s enz natuurlijk wel simpel aantrekkelijk vermaak bieden. Of je nou met vrienden, een vrouwtje of je pa gaat, zo’n JW is een makkelijke keuze en mensen denken toch ook aan Jurassic Park.

Mijn pa vond Jurassic World 2 bagger maar is net als jouw schoonpa vergeetachtig qua films omdat ze niet zoals wij er nog hier over praten of lezen. Dus over 2/3 jaar als de volgende komt is hij het alweer vergeten joh.
Mijn pa is onwijze Star Wars fan(als die de films kijkt) en na The Force Awakens zei hij zin in deel 2. Hij heeft The Last Jedi nooit gezien, nooit iets gevraagd, compleet vergeten tot ik het opzet voor hem maar dat bespaar ik hem lol

Maac

Avatar

^Haha wellicht een goed idee hem die film te besparen inderdaad.

En eens natuurlijk, de ene franchise is de andere niet en je gaat al sneller naar een sequel wanneer je al tijd en moeite in de rest van de franchise hebt zitten.

Zolang we tussendoor ook nog wat pareltjes kunnen vinden kan ik me niet echt storen aan die hersenloze filmreeksen. Niemand sleept mij naar Happy Death Day 2, maar heb er ook geen last van als ‘ie veel geld opbrengt. Ook denk ik dat we nogal snel in die val trappen dat wij als net wat beter geïnformeerde filmkijkers willen bepalen wat kwalitatief de moeite waard is en wat niet. Als je gewoon even het huis uit wilt en naar dino’s wilt kijken dan heb je waarschijnlijk geen behoefte aan een 3 uur durende Blade Runner en dat moet ook prima zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair