Algemeen

It's Morphin' Time! 'Power Rangers' krijgt opnieuw een reboot

Nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 11:12 in Algemeen
Hasbro pikte vorig jaar nog de filmrechten op van de Power Rangers-franchise en CEO Brian Goldner heeft nu onthuld dat hij in onderhandelingen is met Paramount om een nieuwe reboot te realiseren.

Details worden nog geheimgehouden, maar de samenwerking tussen Hasbro en Paramount lijkt een logische, gezien het feit dat ze eerder met veel succes de Transformers een filmfranchise bezorgden. Het is in elk geval zo goed als zeker dat het een nieuwe reboot betreft en geen vervolg op de recente film.

Lionsgate bracht de film van Dean Israelite in 2017 uit. Deze wist wereldwijd 142 miljoen dollar te brengen en dat tegenover een behoorlijk budget van 100 miljoen dollar. De merchandise van de film deed het echter goed genoeg om de franchise nog steeds als levensvatbaar te zien. Goldner liet onlangs nog weten dat er binnenkort een nieuwe speelgoedlijn komt van de Rangers; wellicht een voorbode op zijn visie voor de nieuwe film.

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Hmm... De vorige zag er flopperig uit of is die toch nog de moeite waard? En is dit niet een gevalletje to soon?

chefry1983

Avatar

Vroeger als kind vond ik the power rangers erg leuk. Maar nu 25 jaar later..niet meer zo leuk.
Deze re-reboot bewijst dat men totaal geen inspiratie meer heeft in Hollywood

Marklar

Avatar

de film thuis eens bekeken en op zich was die niet zo verkeerd. Al was er voor die 100 miljoen best weinig actie, je ziet fragmenten van alle actiescenes al in de trailer. Maar an sich was de film voor een power rangers remake best ok.

Maar ik denk niet dat het aan de film gelegen heeft dat die flopte, maar meer aan de naam power rangers. Dat is toch net te cheesy allemaal om daar volle zalen mee te trekken denk ik

RobzZ01

Avatar

De recente film was heel sterk op het gebied van de personage's. Die werden verassend sterk neergezet en hun verhalen waren interessant om te volgen. Soms leek het best op een sterke young-adult drama. Frapant dat een film die 'Power Rangers' heet in elkaar stortte zodra ze gingen Rangeren. Toen sloeg de sfeer om en werd het wel heel erg cheesy. Maar toch zou ik met deze cast graag nog een nieuwe film willen zien. Dit was helemaal geen verkeerde poging.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Jammer dat het een reboot was want vond die laatste nie slecht. De personages hadden toch een hoop karakterontwikkeling meegekregen da in de serie gewoon niet aanwezig. Maar ze waren niet vaak in hun suits en dat zullen veel kijkers niet leuk gevonden hebben. En natuurlijk de buttload aan product placement voor Krispy Kreme donuts waar zelfs Michael Bay zou zeggen: 'Nou, dat mag wat minder, jongens!' Maar verder was die film best vermakelijk.

Rutherford

Avatar

Hopelijk volgen ze de recente comics. Aanrader voor iedereen.

John Wayne

Avatar

Ik dacht altijd dat de Power Rangers meer iets voor 8-jarigen was. Guess I was wrong...afgaande op bovenstaande reacties.

Frietgezicht

Avatar

^ Deze site zit ook vol met mensen die zonder kids naar tekenfilms gaan zoals van pixar.

Rutherford

Avatar

De comics zijn in feite allesbehalve kinderlijk John Wayne. Geef het eens een kans, zoek gerust Shattered Grid op.

RobzZ01

Avatar

@FrietGezicht

Ja en? Een film als CoCo behaalt een stuk hoger niveau dan een gemiddelde Hollywood film. Leuk voor alle leeftijden dus, die er elk wat anders kunnen uithalen.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ieder zijn ding. Ik ben dol op animatiefilms, dus elke nieuwe Pixar, Disney, DreamWorks, etc... heeft mijn interesse. Laatst was er een topic dat de Ninja Turtles een reboot krijgen en zag er toch een pak enthousiaste reacties over. Maar Power Rangers is dan weer not done. Vind ik raar. Ik ben zelf geen Power Rangers fan, maar kan die films zeker appreciëren Uit nostalgie. Als je iets leuk vindt moet je er ten volle voor gaan. Genoeg volwassen zaken om je druk over te maken. Gewoon het kind in jezelf loslaten kan deugd doen :D

adofmirosch

Avatar

John Wayne ik heb in 2010 mee gemaakt dat mensen werden uitgelachen omdat ze naar the dark knight gingen.
Een jaar of 10 geleden werden superhelden films ook als kinder films gezien.

Frietgezicht, en wat is het verschil met een anime serie of ninja turtle comic's waar ik jou wel eens over zie posten.


adofmirosch

Avatar

@robzZ01 je hebt helemaal gelijk, plus animatie films kijken heerlijk weg.
Het is ander half uur lekker ontspannen.

JonathanBoogaard

Avatar

Een re-reboot is een slecht idee...
De vorige is te vers en viel redelijk tegen al was hij wel te doen.
En power rangers hebben hun generatie gehad.
We zijn al een stuk ouder nu en vinden het minder (niet meer) leuk.
De nieuwe generatie heeft weer andere dingen om mee op te groeien...

ZaphodBeeblebrox

Avatar

JonathanBoogaard

Je zou verbaasd hoe Power Rangers nog leeft in de geek community. Een vriendin van me en haar vriend zijn beide lid van RangerNation (mekaar zo leren kennen) en Power Morphicon is één van de grotere cons in de states. En de jonge generatie is er ook dol op, net zoals mijn generatie eerst opgroeide met Ultraman of Kamen Raider voor Power Rangers doorbrak. Die franchise is verre van dood en dat hebben ze in Hollywood wel begrepen.

Gigan72

Avatar

Zelf ben ik een groot Kaiju fan en giant robots altijd cool.
Maar Power Rangers heb ik nooit leuk gevonden...
Het is voor mij toch een soort van Ultraman copie.
Maar als er mensen zijn die het leuk vinden van oud tot jong geniet er van.
Het leven is al serieus genoeg.

Frietgezicht

Avatar

[quote]ZAPHODBEEBLEBROX[quote]Een vriendin van me en haar vriend zijn beide lid van RangerNation (mekaar zo leren kennen)[\quote]








Wow,cool. Waar kan ik mij inschrijven?

Frietgezicht

Avatar

@ Adof, die comics las ik vroeger he maar zitten trouwens vol met moord enz ook.

@ Rob, het is voor kids met grapjes voor volwassenen erin verwerkt. Dat je ervan geniet is toch prima.
Ik kijk ook weleens dingen voor een andere doelgroep,ieder zijn ding.

Goku32

Avatar

Ik heb de power ranger movie met Ivan ooz in de bioscoop gezien toen ik jong was. Had hem terug gekeken voor onderzoek wat een slechte film zeg. En had die laatste ook gekeken was op zich niet slecht, beter dan avatar en een ander die ik niet opnoem

John Wayne

Avatar

Ik ken de PR alleen van die jaren 90 serie. Mijn kinderen keken er wel eens naar. Ik vond er niets aan. De trailers voor de laatste film konden mij allesbehalve overtuigen. Maar ik behoor dan ook niet tot de doelgroep waar de PR voor zijn gemaakt.

Pixar zit op een ander level. Zij maakt films die jong en oud aanspreken.

@ Adofmirosch, Batman in de jaren 60 was gericht op kids, maar al vanaf 1978, met de komst van Superman, the Movie weet men dat een comicverfilming op een volwassen manier aangepakt kan worden. The Dark Knight was een film die echt niet bedoeld was voor jonge kinderen.

Master Of Films

Avatar

John Wayne "Ik dacht altijd dat de Power Rangers meer iets voor 8-jarigen was."
Voor de goede orde. De Power Rangers film uit 2017 van Lionsgate was goedgekeurd voor 12 jaar en ouder, vanwege geweld & grof taalgebruik. De MPAA rating was PG-13 voor deze film.

In het algemeen kreeg Power Rangers (met als beste voorbeeld Mighty Morphin Power Rangers uit de jaren 90) een Young 7 TV rating. In NL zaten de 10.000 Power Rangers TV series tussen de 6 en 9 jaar als advies leeftijd.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Friet

Ik wil daarmee alleen aantonen dat zo’n series nog altijd leven bij de mensen, om welke reden dan ook en dat ze daar plezier en geluk uithalen.

Tenslotte denkt niet iedereen constant aan het naaien van zijn buurvrouw of het belachelijk maken van zijn vrouw, nietwaar? Misschien is daar een club voor? :D

Frietgezicht

Avatar

Haha nou ja, het is maar je de voorkeur aan geeft, een veeg geven of een aflevering van de power rangers.
Uiteindelijk leeft alles wat ooit populair was nog wel, van He-Man tot Mario Bros tot idd Power Rangers

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "een veeg geven of een aflevering van de power rangers."
Maar je kan ook een veeg geven om daarna uitgebreid over Power Rangers te gaan praten. Anders zou ook kunnen, maar ik weet niet of Power Rangers iets stimuleerd (wellicht wel bij haar).

Frietgezicht

Avatar

^ ze zijn in ieder geval ontmaagd dankzij power rangers action fanclub gedoe want als je daar al je partner moet vinden...

Master Of Films

Avatar

^ is zo'n Power Rangers action fanclub toch ergens goed voor.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Friet,

Als je buurvrouw 83 is met een kunstheup zoals in mijn geval, dan lijkt een aflevering van Power Rangers me een pak leuker :D

ZaphodBeeblebrox

Avatar

PS, die fanclub doet vooral goede doelen zoals kinderen bezoeken in ziekenhuizen verkleed als Rangers. Dat bedoel ik dan ook met dat die serie nog leeft bij jong en oud en iedereen zijn redenen heeft om ervan te houden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair