Algemeen

Komt er na 'Shazam!' nog een 'Black Adam' film?

Dwayne Johnson zou nog steeds betrokken zijn bij dat project.

door Jeffrey Kouters om 09:54 in Algemeen
Hoewel Warner Bros. tot nu toe weinig lijkt te doen om Shazam! goed te promoten, staat een solofilm rondom slechterik Black Adam nog steeds op de planning. Hollywoodster Dwayne Johnson moet die rol gaan vertolken en die film mee gaan produceren.

In een nieuw interview met Collider heeft filmproducent Hiram Garcia, de baas van Seven Bucks Productions, dat mede is opgericht door Dwayne Johnson, meer verteld over Black Adam. Er wordt al jaren gewerkt aan een film rondom deze superschurk. Black Adam zal niet in Shazam! te zien zijn, maar wordt geïntroduceerd in een eigen solofilm.

Jolig en duister
"Seven Bucks heeft 'Shazam!' mee ontwikkeld", vertelt Garcia, die verder niets dan lovende woorden heeft over de superheldenfilm. "Onze aankomende 'Black Adam' film speelt zich in hetzelfde universum af, maar heeft een eigen toon en sfeer", legt hij uit. In een eerder interview zei Garcia dat de opnames van Black Adam begin 2020 moeten starten.


Shazam! dondert op 5 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

redcup

Avatar

Ik heb op het YouTube kanaal van beyond the trailer gezien dat er wel degelijk gesproken is over een cameo van black Adam en ook superman.
Dit is door mensen in een proefscreening gezien wel waren het niet de zelfde acteurs.

eltorro

Avatar

Van te voren zeiden ze dat er na Shazam een Black Adam film zou komen. Dus ga er vanuit dat dat nu nog steeds gaat gebeuren. Ik ben nieuwschierig of we hem nog als badguy gaan zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair