Video

Ontmoet 'Shazam!' en 'Dumbo' in deze nieuwe beelden

Ze kunnen allebei vliegen!

door Jeffrey Kouters om 09:46 in Video
Er staan dit jaar een aantal hele mooie en grote titels op het filmprogramma. In de onderstaande sneak peek van Shazam! vertelt de cast meer over deze aankomende superheldenprent. Disney trakteerde zijn fans vorig weekend op een nieuwe sneak peek van Dumbo!


Hoewel fans nog steeds wachten op de tweede trailer van Shazam!, heeft Warner Bros. alvast wel een sneak peek vrijgegeven. De bovenstaande video bevat niet veel nieuwe beelden, maar bevat wel een aantal interessante quotes van de cast en regisseur David F. Sandberg. Iedereen blijkt een superheld te willen zijn en bier moet je écht leren drinken. Shazam! verschijnt op 5 april in Nederland.


Het bekende vliegende olifantje zal vast en zeker de harten van vele bioscoopbezoekers stelen. De bovenstaande beelden zien er weer erg sfeervol uit. Dumbo vliegt op 27 maart de Nederlandse circus- en bioscoopzalen binnen. De film wordt geregisseerd door Tim Burton.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Dumbo ziet er echt veelbelovend uit!

GreenHornet

Avatar

grootste fout van DC om de naam Captain Marvel niet te registeren.

Scheerzeep

Avatar

@MOF

Gaaf inderdaad! Hebben we ook al meegenomen in een ander artikel Smiley face

eltorro

Avatar

Shazam kan zomaar de verassing van het jaar worden, kijk erg uit naar de film.

Goku32

Avatar

Dumbo ziet er 100x beter uit dan die Alladin movie,

En die Shazam film is gewoon een comedy film, met te veel flauwe grappen denk dat dit niet het geld gaat leveren wat ze hopen

nieuwslaatste nieuws

meest populair