Algemeen

Onthullende synopsis 'Avengers: Endgame'

Flink uitgebreid!

door Jim Pedd om 14:29 in Algemeen
Over een paar maanden culmineert meer dan tien jaar aan films in Avengers: Endgame. Dan krijgen we meteen te zien hoe de Avengers de decimation van Thanos (Josh Brolin) in Infinity War ongedaan maken. Nu is er een zeer uitgebreide synopsis vrijgegeven voor bioscoopketen Vue.

De synopsis geeft een behoorlijk duidelijke indruk van wat we kunnen verwachten van de Marvel-film van regisseurs Anthony en Joe Russo. De film draait vanaf 2 mei in de Nederlandse bioscoop en wordt voorgegaan door Captain Marvel, dat op 6 maart een indruk geeft van wat we mogen verwachten. Maar de synopsis natuurlijk ook.

Iedereen v Thanos
Na de verwoestende gebeurtenissen veroorzaakt door Thanos in Avengers: Infinity War, moeten de overgebleven leden van de machtigste heldengroep van de Aarde al hun krachten verzamelen om de titaan te verslaan. Met rollen voor Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr., Chris Evans en Chris Hemsworth, is Avengers: Endgame al een decennium in de maak en absoluut de moeite van het wachten waard.

De zaken zien er somber uit op Aarde. Nadat de macht van de Infinity Stones de helft van de bevolking van het universum uitgeroeid heeft, is Thanos (Josh Brolin) de heerser van het universum geworden en verkeren de Avengers in een staat van chaos. De titaan zal zijn tirannieke heerschappij alleen maar uitbreiden, tenzij iemand erin slaagt hem een halt toe te roepen.

Zonder tijd om hun verliezen te betreuren, moeten Black Widow, Thor, Captain America en Bruce Banner veerkrachtig blijven en de overgebleven leden van de machtigste heldengroep op Aarde verzamelen - en de hulp van Captain Marvel inroepen. Samen moeten ze een manier vinden om hun verslagen bondgenoten terug te vinden en de gestoorde titaan te verslaan, want anders moeten ze een hopeloos bestaan leiden.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Iedereen v Thanos

Nee hoor, op internet is het Blauwe CGI Will Smith v Thanos.

Rutherford

Avatar

Onthullend zou ik het toch niet meteen noemen. Niets wat we nog niet wisten.

chefry1983

Avatar

Nog maar 2 maandjes wachten!!!!!

Frietgezicht

Avatar

heerser van het universum geworden en verkeren de Avengers in een staat van chaos. De titaan zal zijn tirannieke heerschappij alleen maar uitbreiden, tenzij iemand erin slaagt hem een halt toe te roepen.


Uitbreiden? Valt er nog wat te heersen buiten het universum?

Robbepost

Avatar

^Het multiversum

Frietgezicht

Avatar

^ Oh ja ff vergeten. Maar is daarvan ook de helft gewist?

Robbepost

Avatar

Weet ik niet friet, moet je ff aan Thanos vragen

Monojaxx

Avatar

@FrietgezichtNee een kwart, het multiversum is in onze perceptie heel, maar buiten ons waarnemen de helft.

Brozius

Avatar

@frietgezicht het Quantumverse, Negative zone (anti-matterverse), megaverse etc.

ArnoQ

Avatar

Of filmtotaal, probeer eens wat minder spoilers. Ik zie elke dag wel een voorbij komen ;)

Frietgezicht

Avatar

het is echt te vroeg voor jullie ingewikkelde antwoorden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair