Humor

Nieuwe foto: Zack Snyder onthult alternatief pak The Flash voor 'Justice League'

Als onderdeel van een aankomende T-shirtcampagne.

door Jeffrey Kouters om 12:16 in Humor
Regisseur Zack Snyder heeft een opvallende nieuwe foto van zijn film Justice League vrijgegeven. Op de foto is de snelle superheld The Flash (Ezra Miller) te zien met een ander embleem op zijn pak dan in de uiteindelijke film.

Ezra Miller schitterde als held Barry Allen alias The Flash in DC's Justice League (2017). Die film was een grote teleurstelling. Niet alleen scoorde Justice League slecht onder de filmcritici, maar ook waren de Box Office-opbrengsten ver onder de maat. Filmmaker Zack Snyder, die uiteindelijk vertrok bij de productie, heeft gisteren een nieuwe foto van The Flash gedeeld op Vero, een social media-platform.

Nieuw logo
Op de foto draagt Miller een ander kostuum dan uiteindelijk in de film te zien was. Het bliksemschicht-symbool is anders en doet denken aan het Flash-logo van Wally West uit de comics. Het is niet zeker waarom en wanneer deze foto is genomen. Sommige fans denken dat het om testbeelden gaat en andere claimen dat het om een ongebruikt kostuum gaat dat eigenlijk in de film onthuld had moeten worden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Waar ik de kostuums van Batman en Superman er goed uit vind zien, vind ik die van Flash heel erg slecht. Ook Cyborg is net iets teveel een Transformer.

Decepticon

Avatar

Waarom plaatst Snyder dit eigenlijk, wat is zijn doel hierachter en wat heb je eraan? Behalve dat er alleen maar weer gezeurd wordt over de film en WB wederom in een kwaad daglicht wordt gezet.

GreenHornet

Avatar

pak blijft verschrikkelijk

Renegade

Avatar

Het lijkt wel een hockey pak. De flash uit de tv serie ziet er nog beter uit. Sterker nog de flash serie uit de jaren 90 was nog beter dan dit pak.

nieuwslaatste nieuws

meest populair