Nieuwe foto: Zack Snyder onthult alternatief pak The Flash voor 'Justice League'

Nieuwe foto: Zack Snyder onthult alternatief pak The Flash voor 'Justice League'

Als onderdeel van een aankomende T-shirtcampagne.

Regisseur Zack Snyder heeft een opvallende nieuwe foto van zijn film Justice League vrijgegeven. Op de foto is de snelle superheld The Flash (Ezra Miller) te zien met een ander embleem op zijn pak dan in de uiteindelijke film.

Ezra Miller schitterde als held Barry Allen alias The Flash in DC's Justice League (2017). Die film was een grote teleurstelling. Niet alleen scoorde Justice League slecht onder de filmcritici, maar ook waren de Box Office-opbrengsten ver onder de maat. Filmmaker Zack Snyder, die uiteindelijk vertrok bij de productie, heeft gisteren een nieuwe foto van The Flash gedeeld op Vero, een social media-platform.

Nieuw logo
Op de foto draagt Miller een ander kostuum dan uiteindelijk in de film te zien was. Het bliksemschicht-symbool is anders en doet denken aan het Flash-logo van Wally West uit de comics. Het is niet zeker waarom en wanneer deze foto is genomen. Sommige fans denken dat het om testbeelden gaat en andere claimen dat het om een ongebruikt kostuum gaat dat eigenlijk in de film onthuld had moeten worden.


Bekijk de afbeelding


NieuwsFilm

meest populair