Video

Geinige knipoog Superman in nieuwe TV-trailer 'Shazam!'

Deze nieuwe film van DC wordt sowieso enorm geinig!

door Jeffrey Kouters om 12:51 in Video
In april verschijnt DC's nieuwste superheldenfilm Shazam! in de bioscoop. Die film wordt geregisseerd door de Zweedse filmmaker David F. Sandberg (Lights Out) en belooft een gave combinatie van sullige humor en coole actie te worden. Gisteren verscheen er een nieuwe TV-trailer, waarin een geinige knipoog naar Superman zit.

Een exclusieve sneak peek van Shazam! wordt meegeleverd op de Blu-ray-uitgave van Aquaman. In de onderstaande teaser staat een geinig gesprekje tussen Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer) en zijn maat Billy Batson alias Shazam (Zachary Levi) centraal. Freddy moedigt Shazam aan om zijn superkrachten te gebruiken. "Superman it", vertelt hij hem.


Er zijn overigens geruchten dat Superman ook zelf in de film te zien zal zijn in een cameo. Dat is echter niet zeker en het is ook onduidelijk of Henry Cavill dan de held van Krypton speelt. Meer informatie daarover lees je hier. Shazam! dondert in ieder geval op donderdag 4 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

We willen geen leuke knipoog DC, we willen een goeie superman film.

Civilian Supreme

Avatar

Die is er al, Man of Steel, nu graag een vervolg.
Met Cavill welteverstaan.

weszz

Avatar

Man of Steel vond ik persoonlijk best goed, zeker voor een Superman film.

Waar ik persoonlijk van baal is dat geen enkele acteur nu zeker is of ze wel of niet doorgaan. Dat zorgt voor zoveel frustrerende moment waarbij (zeker in het DC aanbod) voldoende mee gespeeld had kunnen worden. Nu zie je bij elk bericht wat om een andere film gaat en eventueel een cameo zou kunnen hebben het niet zeker is of het wel om de acteur gaat :P

Hoe moeilijk is het mensen te vinden die toch wat langer in hetzelfde universe blijven zodat er toffe cameos in zowel films als series gebruikt kunnen worden, zo bouw je ook een wereld op.

Master Of Films

Avatar

Civilian Supreme "Die is er al, Man of Steel,"

Hmmm nee.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Toen ik Man of Steel eerst zag vond ik hem erg goed tot aan de derde acte toen de film compleet omsloeg in een over-the-top actievehikel. Na nog een paar kijkbeurten vind ik hem nu vooral onnodig serieus. Dat hij worstelt met zijn identiteit als enige supermens op de planeet kan ik snappen, maar eens hij wist wat zijn rol was en hij zich echt Superman kon noemen mocht het allemaal wat positiever zijn, zeker voor een kerel die hoop symboliseert. Zod en Faora vond ik daarentegen wel geweldig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair