Jared Leto nu al klaar als Joker

Tja...

Het lijkt erop dat de dagen van Jared Leto als Joker in het DCEU al voorbij zijn, nog voordat ze echt begonnen zijn. Naar verluidt gaat de geplande solofilm voor zijn personage, evenals de Joker & Harley Quinn-film niet door.

Leto was de vierde acteur die in de huid van de Joker kroop en was voor het eerst in 2016 in Suicide Squad te zien. Zijn versie was meer een gangster dan anderen en verdeelde de fans. Daarop besloten Warner Bros. en DC Films Joaquin Phoenix een kans te geven in een compleet andere-film en Leto nu ook echt aan de kant te schuiven.

Boek is gesloten
Forbes-journalist Mark Hughes schreef een uitgebreid artikel over de toekomst van het DCEU. In dat artikel valt te lezen dat zowel de geplande solofilm voor Leto's Joker, als de film waarin hij weer met Margot Robbie te zien zou zijn, niet doorgaan. De projecten zouden heel misschien in de toekomst alsnog gemaakt kunnen worden, maar de kans daarop lijkt miniem.

De solofilm rond Leto's Joker had nog geen regisseur of schrijver, dus dat verbaast niet. De film rond de Joker en Harley Quinn had daarentegen een scenario van Glenn Ficarra en John Requa, die ook de film zouden regisseren. Zij wachtten nog op groen licht van de studio, dat er niet lijkt te komen.

NieuwsFilm

meest populair