Algemeen

Dik betaalde Brie Larson in zeven 'Marvel'-films

De actrice lang te zien in het MCU.

door Bram de Groot om 10:52 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat actrice en Oscarwinnaar Brie Larson (Room, 2015) een flinke deal heeft met Marvel Studios. Ze zal namelijk in zeven films in het Marvel Cinematic Universe te zien zijn, uiteraard te starten met de binnenkort te verschijnen herkomstfilm Captain Marvel.

Niet veel later schittert ze ook in Avengers: Endgame en daarna zal ze dus in nog minimaal vijf films te zien zijn, als ze haar contract uitdient uiteraard. En verrassend is het niet, aangezien haar personage een belangrijke rol speelt in de strips en een van de belangrijkste vrouwelijke helden is in het Marvel universum.

Ze krijgt voor haar eerste optreden een flinke smak geld. Volgens The Hollywood Reporter krijgt ze een mooie vijf miljoen dollar voor haar aandeel in Captain Marvel, te zien vanaf 6 maart. Dat is tien keer meer dan Robert Downey Jr. kreeg voor zijn aandeel in Iron Man (2008) en twee miljoen dollar meer dan Chadwick Boseman kreeg voor zijn optreden in Black Panther (2018).

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Zo belangrijk was Captain marvel toch nooit in de strips?
Of is dat inmiddels veranderd?

Dukat

Avatar

Nou, ze had haar momenten

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Vele mensen zouden hun geluk niet opkunnen als ze miljonair worden, zij krijgt even 5 miljoen. Geen wonder dat het budget van hun films zo hoog ligt.

PRIME

Avatar

@FilmTotaalVerbeteren

Downey Jr kreeg 80 mil voor Ultron en Civil War ;)

GreenHornet

Avatar

Ik kan haar wel begrijpen even flink cashen...

nieuwslaatste nieuws

meest populair