Celebrity

'Chris Evans vindt media die foto van zijn snor plaatsen brutaal'

Captain America wil niet herinnerd worden aan zijn snor.

door Jeffrey Kouters om 08:41 in Celebrity
Hollywoodster Chris Evans (Avengers: Endgame, Gifted) heeft Entertainment Tonight Canada flink in de maling genomen nadat het blad een foto van hem op Twitter plaatste waarop hij een snor heeft. Evans lijkt niet graag herinnerd te worden aan deze look.

De Amerikaanse filmacteur Chris Evans (37) kennen we natuurlijk allemaal als superheld Captain America. Vorig jaar schitterde hij echter ook in een toneelstuk en voor die rol moest hij een snor laten groeien. De Canadese uitgave van Entertainment Tonight deelde een artikel over Evans op Twitter en koos daarbij nog een opvallende foto. "Dit is overduidelijk een daad van agressie", merkt Evans op over de foto.

Zit niet snor
"Er zijn letterlijk honderden foto's van mij om uit te kiezen. Ik zou niet weten wat ik Canada ooit heb misdaan", grapt Evans. De foto is genomen tijdens de première van Lobby Hero in maart vorig jaar. Evans speelde een agent met een snor in die Broadway-voorstelling. Zijn Marvel-collega Tessa Thompson (Valkyrie) is het met hem eens. "Dit is gewoon brutaal", reageert zij met een knipoog op Twitter.nieuwslaatste nieuws

meest populair