Eerste trailers: Long Shot, Ma, Apollo 11, The Hustle!

Deze trailers zag je nog niet op FilmTotaal.

Afgelopen dagen verschenen er flink wat trailers online. Hieronder zie je vier trailers die nog niet op FilmTotaal verschenen.

Long Shot
De komedie Long Shot van regisseur Jonathan Levine en met Seth Rogen, Charlize Theron en Andy Serkis gaat over een weggezakte journalist die weer probeert aan te pappen met zijn jeugdliefde. Zij blijkt echter één van de machtigste vrouwen ter wereld. Vanaf 13 juni in de Nederlandse bioscoop.


Ma
Een horrorfilm van Blumhouse en regisseur Tate Taylor (The Help). Met rollen voor Octavia Spencer, Luke Evans en Juliette Lewis zien we hoe een eenzame vrouw een groep jongeren uitnodigt bij haar thuis voor een feestje. Dit feestje blijkt echter een zeer vreemde wendig te krijgen. Ma draait vanaf 30 april in de bioscoop.


Apollo 11
Dit is een IMAX-docu van Todd Douglas Miller (Dinosaur 13), over de missie van inderdaad de Apollo 11 in 1969, de rakket die Neil Armstrong, Edwin "Buzz" Aldrin en Michael Collins op de maan zette. Slechts een week (in de States) in IMAX.


The Hustle
Deze komedie van Chris Addison met Anne Hathaway en Rebel Wilson is te zien vanaf 16 mei en gaat over twee vrouwelijke boeven die elkaar voor het eerst ontmoeten. De compleet verschillende types besluiten samen te gaan werken om een jonge tech-miljardair een paar centen lichter te maken.



NieuwsFilm

meest populair