Celebrity

'Daniel Radcliffe werd tijdens draaien seksscène direct verliefd op vriendin'

De vonken sloegen over in een bibliotheek.

door Jeffrey Kouters om 11:42 in Celebrity
In een nieuwe aflevering van Couch Surfing, een programma van People TV, heeft Hollywoodster Daniel Radcliffe (Harry Potter, Horns) onthuld wanneer de vonk tussen hem en zijn vriendin Erin Darke precies oversloeg. Dat blijkt tijdens het draaien van een intieme seksscène voor de film Kill Your Darlings te zijn gebeurd.

Daniel Radcliffe (29) en zijn vriendin Erin Darke (34) zijn al een aantal jaren dolgelukkig met elkaar. De twee leerden elkaar kennen op de set van Kill Your Darlings (2013). Tijdens het draaien van een intieme seksscène in een bibliotheek werden de twee, net als hun personages, verliefd op elkaar. "Het is echt een geweldig verhaal om later aan onze kinderen te vertellen", merkt Radcliffe lachend op.

Geen spel
De Britse filmacteur merkte eerder in een interview met het mannenblad Playboy ook al op dat het flirten in de film hem geen enkele moeite kostte. "Dat was wat mij betreft hartstikke echt", zei hij toen. "Tevens is er nu ook een mooie opname van onze eerste ontmoeting", aldus Radcliffe in het online programma van People TV.

nieuwslaatste nieuws

meest populair