Celebrity

'Daniel Radcliffe werd tijdens draaien seksscène direct verliefd op vriendin'

De vonken sloegen over in een bibliotheek.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:42 in Celebrity
In een nieuwe aflevering van Couch Surfing, een programma van People TV, heeft Hollywoodster Daniel Radcliffe (Harry Potter, Horns) onthuld wanneer de vonk tussen hem en zijn vriendin Erin Darke precies oversloeg. Dat blijkt tijdens het draaien van een intieme seksscène voor de film Kill Your Darlings te zijn gebeurd.

Daniel Radcliffe (29) en zijn vriendin Erin Darke (34) zijn al een aantal jaren dolgelukkig met elkaar. De twee leerden elkaar kennen op de set van Kill Your Darlings (2013). Tijdens het draaien van een intieme seksscène in een bibliotheek werden de twee, net als hun personages, verliefd op elkaar. "Het is echt een geweldig verhaal om later aan onze kinderen te vertellen", merkt Radcliffe lachend op.

Geen spel
De Britse filmacteur merkte eerder in een interview met het mannenblad Playboy ook al op dat het flirten in de film hem geen enkele moeite kostte. "Dat was wat mij betreft hartstikke echt", zei hij toen. "Tevens is er nu ook een mooie opname van onze eerste ontmoeting", aldus Radcliffe in het online programma van People TV.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

STYD

Avatar

Aan onze kinderen haha. Zijn vriendin denkt nu laterzzzzzzz

Frietgezicht

Avatar

Ik weet niet of ik ooit oud genoeg ben om een sekscene tussen mijn ouders te bekijken.

nieuwslaatste nieuws