Algemeen

'Captain Marvel' heeft nog een opvallende schurk

Nee, Carol Danvers neemt het niet alleen op tegen de Skrulls.

door Jim Pedd om 06:40 in Algemeen
Het is iets waar lang over gespeculeerd is: wie speelt Jude Law nou eigenlijk in Captain Marvel? Om de een of andere reden vond Marvel het nodig om geheimzinnig te zijn over de rol van Law in de MCU-film, maar een tie-in boek bevestigt wie Law speelt.

Al sinds hij gecast is, heeft Law zijn uiterste best gedaan om de naam van zijn personage te vermijden. Hij veranderde het onderwerp telkens. En Marvel negeerde in de marketing ook de naam van het personage. Waar al dat vermijden goed voor is geweest, is niet echt duidelijk. Want vandaag is de rol van Law gewoon onthuld.[/b]

Eindelijk bekend
Het tie-in boek voor de film heeft de identiteit van Laws mysterieuze commandant van de elite-eenheid van het leger van de Kree bevestigd. Hij speelt de rol van Yon Rogg. Dat is een van de meest memorabele slechteriken waar Captain Marvel het in de comics tegen opgenomen heeft. Nu krijgt ze dus in een live-action film met Yon Rogg te maken.

Het boek Starforce on the Rise van Steve Behling introduceert de Kree Starforce aan de lezers. Het boek geeft een goede indruk van de verschillende leden van de Starforce en hun onderlinge relaties. Het boek bevestigt dat de commandant van de Starforce niemand minder dan Yon Rogg is en dus niet Mar-Vell, zoals eerder gedacht.

Wie is Yon Rogg?
Yon Rogg is een van de meest ervaren militaire leiders van de Kree. Hij werkt samen met de Supreme Intelligence aan de meest geheime programma's van de Kree. Starforce is blijkbaar een soort geheim project van Yon Rogg en een nieuw team dat snel een legendarische status krijgt binnen het Kree Empire.

Daarin leren we ook dat Vers, ook wel Captain Marvel, de nieuwste toevoeging aan het Kree-leger is en dat zij de meest krachtige van allemaal is. Maar mooi is dus dat zij het vermoedelijk op gaat nemen tegen Yon Rogg in de film en dus niet alleen tegen de Skrulls, zoals eerder gehint is.

Vanaf 6 maart in de bioscoop!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair