Algemeen

Armie Hammer wordt vermoedelijk niet de nieuwe Batman

De onderhandelingen zouden al in een vergevorderd stadium zijn.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
UPDATE: Het nieuws is ondertussen ontkracht door twee journalisten van The Hollywood Reporter en Variety.


De kans lijkt enorm groot dat de Amerikaanse filmacteur Armie Hammer (Call Me by Your Name, The Man from U.N.C.L.E.) de rol van Bruce Wayne, alias Batman, op zich zal nemen in Matt Reeves' The Batman. Revenge of the Fans beweert dat de gesprekken al in een vergevorderd stadium zijn.

Eerder deze maand werd bevestigd dat Ben Affleck vertrekt als Batman uit DC's Extended Universe. In de zomer van 2021 moet The Batman in de bioscoop verschijnen, een film die geregisseerd wordt door Matt Reeves (War for the Planet of the Apes). Er gingen de afgelopen maanden vele namen rond van acteurs die mogelijk de mantel van de Dark Knight aan zouden gaan trekken. Revenge of the Fans meldt nu dat Warner Bros. al zijn pijlen heeft gericht op Armie Hammer.

Nieuwe kans
Hoewel Warner Bros. verder nog niets naar buiten heeft gebracht, is de naam van Hammer niet onaannemelijk. In 2007 was Hammer namelijk ook al gecast als Batman voor George Millers Justice League: Mortal. Dat project werd echter op het laatste moment afgeblazen. Er is dus nog geen handtekening gezet onder een contract, maar volgens Revenge of the Fans zijn de onderhandelingen al wel in een vergevorderd stadium.

Robert Pattinson
Vorige week ging de naam van Robert Pattinson (Twilight) ook nog rond als mogelijke nieuwe Batman. Revenge of the Fans meldt nu dat Pattinson nog steeds in gesprek is met Warner Bros. voor een rol in The Batman. Een insider zou claimen dat Pattinson mogelijk een schurk zal gaan spelen, zo beweert de site. Misschien de Penguin?

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

En Depp als Robin dan?

Ik vind het een houterige acteur en weet niet of hij zo’n rol met zoveel druk mentaal aan kan aangezien hij al huilend van twitter afging na wat kritiek maar we zullen zien.

Ik hoop wel dat ze de film beginnen met de moord op zijn ouders.

eltorro

Avatar

Hammer is geschikt als Bruce Wayne en als Batman, dus een goeie keuze. En Hammer heeft zich als acteur ook al bewezen.

GreenHornet

Avatar

Waarom vragen ze niet zijn tweeling broer.

het is geen geweldige acteur

Master Of Films

Avatar

LOL @ Frietgezicht.
Mijn dag begint altijd goed, wanneer de heerlijke droge humor van Frietgezicht langskomt :D

Iig zijn we van de wel/niet Battfleck dagelijkse nieuws verlost.

emma-sophie

Avatar

Liever Armie Hammer dan Ben Affleck. Heb Ben Affleck nog nooit een goede acteur gevonden en al helemaal niet als Batman/Bruce Wayne.

Ben blij met deze keuze en dat we eindelijk verlost zijn van die Ben Affleck.

Civilian Supreme

Avatar

Andere sites geven aan dat dit niet meer dan een gerucht is. Ik denk dat het wel een goede keus zou zijn qua uiterlijk en lichaamsbouw. Verder heb ik niet heel veel gezien van hem om zijn acteerprestaties goed te kunnen beoordelen. Ik weet wel dat hij hele leuke rollen had in Free Fire en Man from uncle. De wisselwerking met Cavill was ook geweldig dus als hij het wordt en Cavill blijft Superman kunnen ze het misschien nog combineren. (Ook al wordt dit misschien een stand alone reeks)

Zembo

Avatar

Ik zie Armie als Bruce Wayne wel zitten. Goede keus.

ThysRomani

Avatar

Ach ja mensen. Matt Reeves zal het wel weten.

Prince John

Avatar

Tja, gedeeltelijk eens met Friet, Hammer komt af en toe wat houterig over en een beetje 'soft' voor deze rol, al vind ik hem de laatste jaren wel beter acteren. Hij heeft de looks, lengte en lichaamsbouw, al vraag ik me dan toch af of dit Reeves' keuze was, aangezien we recentelijk nog te lezen kregen dat Reeves iemand in de 20 wilde hebben als de nieuwe Batman, de studio een dertiger... Maar ja, misschien inderdaad niet meer dan een gerucht, al hoeft Pattinson van mij niet...

Master Of Films

Avatar

Wat vinden jullie van Hammer in Call Me by Your Name?

Ang3l

Avatar

Dat t een ietwat houterige acteuir is, is toch niet erg? Bruce Wayne en Batman ZIJN ook gewoon wat houterig en nors. Heb die nog nooit op veel losse humor kunnen betrappen. Beetje de stijve zakenman en norse held.

ArnoQ

Avatar

Weer zo'n zoutloze acteur als Affleck. Persoonlijk denk dat een jonge Batman meer geinternaliseerde pijn en woede moet weergeven.

Fysiek? Tja, hoeft niet altijd. zagen Keaton en Slater er dan zo uit ? Maar goed, ik zou eerder Alden Ehrenreich, Taron Egerton of wellicht Nicholas Hoult zeggen.

lamoteg

Avatar

Ik weet het niet meer hoor, altijd veranderen, bale zit nog veel te vers in mijn geheugen.

Gorden livitt zou van mij mogen overnemen

Sunspot

Avatar

Als Warner/DC beetje slim zijn, dan laten ze BAtman voorlopig uit beeld.

Maar een Superman 2 met Cavill, ga door met Flash, zelfde acteur, maak solo films, ook voor Cyborg.

En dan over aantal jaren Batfleck terug halen voor een JL film.

Ik hoef nie topeens een andere Batman te zien, kom op man

GreenHornet

Avatar

ze moeten voor Michiel Huisman gaan

Civilian Supreme

Avatar

Ik heb ergens gelezen dat Ben Affleck wel geinteresseerd is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair