Armie Hammer wordt vermoedelijk niet de nieuwe Batman

Armie Hammer wordt vermoedelijk niet de nieuwe Batman

De onderhandelingen zouden al in een vergevorderd stadium zijn.

UPDATE: Het nieuws is ondertussen ontkracht door twee journalisten van The Hollywood Reporter en Variety.


De kans lijkt enorm groot dat de Amerikaanse filmacteur Armie Hammer (Call Me by Your Name, The Man from U.N.C.L.E.) de rol van Bruce Wayne, alias Batman, op zich zal nemen in Matt Reeves' The Batman. Revenge of the Fans beweert dat de gesprekken al in een vergevorderd stadium zijn.

Eerder deze maand werd bevestigd dat Ben Affleck vertrekt als Batman uit DC's Extended Universe. In de zomer van 2021 moet The Batman in de bioscoop verschijnen, een film die geregisseerd wordt door Matt Reeves (War for the Planet of the Apes). Er gingen de afgelopen maanden vele namen rond van acteurs die mogelijk de mantel van de Dark Knight aan zouden gaan trekken. Revenge of the Fans meldt nu dat Warner Bros. al zijn pijlen heeft gericht op Armie Hammer.

Nieuwe kans
Hoewel Warner Bros. verder nog niets naar buiten heeft gebracht, is de naam van Hammer niet onaannemelijk. In 2007 was Hammer namelijk ook al gecast als Batman voor George Millers Justice League: Mortal. Dat project werd echter op het laatste moment afgeblazen. Er is dus nog geen handtekening gezet onder een contract, maar volgens Revenge of the Fans zijn de onderhandelingen al wel in een vergevorderd stadium.

Robert Pattinson
Vorige week ging de naam van Robert Pattinson (Twilight) ook nog rond als mogelijke nieuwe Batman. Revenge of the Fans meldt nu dat Pattinson nog steeds in gesprek is met Warner Bros. voor een rol in The Batman. Een insider zou claimen dat Pattinson mogelijk een schurk zal gaan spelen, zo beweert de site. Misschien de Penguin?

NieuwsFilm

meest populair