Gwyneth Paltrow bevestigt 'Rescue' in haar laatste (!) grote MCU-film 'Avengers: Endgame'

Gwyneth Paltrow bevestigt 'Rescue' in haar laatste (!) grote MCU-film 'Avengers: Endgame'

Al staat de actrice en onderneemster nog wel open voor toekomstige cameo's.

Hollywoodster Gwyneth Paltrow (Iron Man, Emma) heeft in een interview met het Amerikaanse filmvakblad Variety gezegd dat zij na Avengers: Endgame langzaamaan wil stoppen met haar rol als Pepper Potts. Ook heeft Paltrow tussen neus en lippen door gezegd dat zij inderdaad te zien zal zijn als heldin Rescue in Endgame.

Gwyneth Paltrow (46) wil na Avengers: Endgame stilletjes afscheid nemen van haar rol als Pepper Potts, het liefje van Tony Stark (Robert Downey Jr.), in het Marvel Cinematic Universe. "Ik heb een punt bereikt waarop ik eigenlijk te oud ben om nog in een superheldenpak te kruipen", vertelt Paltrow in haar interview met Variety. Daarmee bevestigt ze ook direct haar toekomst als heldin Rescue in Endgame. Eerder lekte er al een selfie van Paltrow in haar Rescue-kostuum uit.

Deur op een kier
"Ik ben ontzettend blij dat ik dit avontuur ooit ben aangegaan, want ik twijfelde en moest echt overgehaald worden door Jon Favreau, met wie ik al bevriend was", vertelt Paltrow over haar casting in de eerste Iron Man (2008). "Het was geweldig om te zien hoe belangrijk die film voor de fans werd", vervolgt ze. Dat is ook de reden waarom Paltrow niet definitief vaarwel zegt. De actrice staat namelijk wel open voor toekomstige cameo's. "Als ze me nodig hebben, dan ben ik er".

NieuwsFilm

meest populair