Algemeen

Gwyneth Paltrow bevestigt 'Rescue' in haar laatste (!) grote MCU-film 'Avengers: Endgame'

Al staat de actrice en onderneemster nog wel open voor toekomstige cameo's.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Hollywoodster Gwyneth Paltrow (Iron Man, Emma) heeft in een interview met het Amerikaanse filmvakblad Variety gezegd dat zij na Avengers: Endgame langzaamaan wil stoppen met haar rol als Pepper Potts. Ook heeft Paltrow tussen neus en lippen door gezegd dat zij inderdaad te zien zal zijn als heldin Rescue in Endgame.

Gwyneth Paltrow (46) wil na Avengers: Endgame stilletjes afscheid nemen van haar rol als Pepper Potts, het liefje van Tony Stark (Robert Downey Jr.), in het Marvel Cinematic Universe. "Ik heb een punt bereikt waarop ik eigenlijk te oud ben om nog in een superheldenpak te kruipen", vertelt Paltrow in haar interview met Variety. Daarmee bevestigt ze ook direct haar toekomst als heldin Rescue in Endgame. Eerder lekte er al een selfie van Paltrow in haar Rescue-kostuum uit.

Deur op een kier
"Ik ben ontzettend blij dat ik dit avontuur ooit ben aangegaan, want ik twijfelde en moest echt overgehaald worden door Jon Favreau, met wie ik al bevriend was", vertelt Paltrow over haar casting in de eerste Iron Man (2008). "Het was geweldig om te zien hoe belangrijk die film voor de fans werd", vervolgt ze. Dat is ook de reden waarom Paltrow niet definitief vaarwel zegt. De actrice staat namelijk wel open voor toekomstige cameo's. "Als ze me nodig hebben, dan ben ik er".

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dutchy

Avatar

Zij kan het wel hebben om nog een paar jaar in een strak pakje op het witte doek te verschijnen.

Innocent

Avatar

@dutchy, daar ga ik helemaal mee akkoord.

Decepticon

Avatar

Ik heb het artikel niet gelezen, maar als het waar is, kan de spoilertitel niet direct van de homepage af? Dit soort dingen, hoe klein het ook mag zijn in de film, hoef ik nog niet van te voren te weten.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

+ 1 Decepticon

Ik vind zoiezo dat voor Endgame er al heel veel bekend is gemaakt en daar stel ik m ook wel vragen bij. Bij Infinity War waren ze veel minder loslippig maar hier lijken ze elk stukje informatie te grabbel te gooien.

STYD

Avatar

Maar ik denk dat het niet uitmaakt wat naar buiten komt, iedereen gaat er toch wel heen. Met of zonder spoilers. Iedereen wil toch weten hoe het zal aflopen en hoe het er allemaal uit zal zien.

Sunspot

Avatar

Had echt vet meer verwacht van haar karakter toen ik vernam dat ze in IW zou zitten.

Dacht werkelijk iets met Extremis en dat ze zou meevechten. HOe zit dat eigenlijk, is nooit uitgelegd toch echt. Ja, Stark zei in deel 3 IM dat hi jhet kon verwijderen of zo.

Maar als je haar reactie zag, leek ze dat niet zo snel te willen, volgens mij waren er plannen om haar zo te laten voor andere films, wel jammer, had het graag gezien, hoe belachelijk ik dat Extremis gedoe ook vond Smiley face.

Zal wel zijn om haar stardom, maar vooral denk omdat het al zo druk aan karakters was.

In IW was het ook gewoon een cameo haha, wat een teleurstelling voor mij

Goov25

Avatar

Dit is best wel een grote spoiler in de titel ja..

LeonardoPacino

Avatar

Over de titel ben ik het compleet eens met Decepticon. Wat mij ook zo tegenvalt is dat alle goede bedoelingen en beloftes die naar voren zijn gekomen rondom de discussie rond nieuwjaar, blijkbaar ook geen klap waard zijn.

Meerdere users geven op een zeer nette manier aan dat ze zich storen aan deze titel, maar van Filmtotaal niets dan radiostilte en dezelfde titel staat nog steeds boven dit artikel te 'pronken'.

nieuwslaatste nieuws

meest populair