Eerste reacties 'Captain Marvel'!

Eerste reacties 'Captain Marvel'!

Een nieuw succes voor Marvel Studios.

De eerste reacties voor Captain Marvel komen eindelijk binnen. Critici in de Verenigde Staten mochten de film al zien, maar er nog geen recensies van publiceren. Wel is het sociale media embargo opgeheven en die reacties staan nu dus online. Het heeft er alle schijn van dat Marvel Studios weer een hit in handen heeft.

De eerste reacties zijn over het geheel genomen positief. De focus ligt vooral op de balans die de film vindt tussen de nostalgie naar de jaren negentig, goede komedie, een unieke manier van verhaal vertellen en de manier waarop de film rond Brie Larsons superheldin de comics eert. Kortom: het wordt weer genieten als de film op 6 maart in première gaat.

De eerste reacties
Hieronder volgt een overzicht met de eerste reacties die critici online plaatsten. Deze bevatten geen spoilers en kunnen dus prima gelezen worden, ook als je niets meer over de inhoud van de film wilt weten.






Captain Marvel is een omgekeerd oorsprongsverhaal. We ontmoeten Carol Danvers als ze actief is als de nieuwste toevoeging aan de elite-eenheid van het leger van de Kree. Ze strijdt tegen de Skrulls, gevaarlijke vormveranderaars die op Aarde belanden. Als ze daar crasht, begint Carol ineens herinneringen te krijgen aan haar vroegere leven op Aarde.

NieuwsFilm

meest populair