Celebrity

Donald Trump Jr. haalt keihard uit naar Alec Baldwin

Hij neemt het op voor zijn vader, die opnieuw met de acteur verwikkeld is in een ruzie.

door FilmTotaal om 11:53 in Celebrity
Dat Alec Baldwin geen grote fan is van Donald Trump wisten we onderhand nu allemaal wel. De acteur, o.a. bekend van The Departed en Mission: Impossible - Fallout doet de president nu al een tijd lang na tijdens de SNL, iets waar de Trump familie niet zo goed tegen kan. Dat blijkt wel weer uit de laatste ruzie tussen president Trump, zijn zoon Trump Junior en de acteur.

Zo schreef Donald Trump op Twitter: ''Er is helemaal niks grappigs aan de Saturday Night Live op die neppe zender NBC! Ik vraag me überhaupt af hoe deze zenders zonder enig gevolg wegkomen met al deze republikeinse verhalen? Hetzelfde geldt voor zoveel andere shows en gezien de oneerlijkheid zou er onderzoek naar gedaan moeten worden. Dit is een samenzwering!''

Een paar minuten erna volgde een andere tweet, nogmaals van de President, geheel in hoofdletters: ''De gemanipuleerde en corrupte media zijn de vijand van het volk!''

Reactie Baldwin
Baldwin kon het op zijn beurt weer niet laten om hierop te reageren: ''Ik vraag me af of een President zijn volgers kan wijsmaken dat ik vanwege mijn rol in een TV show wordt gezien als een vijand van het volk, terwijl hij een bedreiging is voor mijn familie?'' Hier reageerde weer een andere Trump op, namelijk Donald Trump Jr. die geen blad voor de mond neemt.

''Deze gast slaat mensen in het gezicht voor een parkeerplaats, heeft al agressief uitgehaald naar papperazzi, heeft zijn eigen dochter vernederd tijdens een telefoongesprek en zo gaat het lijstje nog wel even door. En hij maakt zich zorgen over een tweet waarin hij niet eens genoemd wordt? Oke dan Alec, bespaar iedereen je gelul! Oh, en laten we je homofobe uitspraken ook niet vergeten... Deze clown is zo'n puinhoop dat het allemaal niet bij te houden is''.

NieuwsFilm

meest populair