Celebrity

Donald Trump Jr. haalt keihard uit naar Alec Baldwin

Hij neemt het op voor zijn vader, die opnieuw met de acteur verwikkeld is in een ruzie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 11:53 in Celebrity
Dat Alec Baldwin geen grote fan is van Donald Trump wisten we onderhand nu allemaal wel. De acteur, o.a. bekend van The Departed en Mission: Impossible - Fallout doet de president nu al een tijd lang na tijdens de SNL, iets waar de Trump familie niet zo goed tegen kan. Dat blijkt wel weer uit de laatste ruzie tussen president Trump, zijn zoon Trump Junior en de acteur.

Zo schreef Donald Trump op Twitter: ''Er is helemaal niks grappigs aan de Saturday Night Live op die neppe zender NBC! Ik vraag me überhaupt af hoe deze zenders zonder enig gevolg wegkomen met al deze republikeinse verhalen? Hetzelfde geldt voor zoveel andere shows en gezien de oneerlijkheid zou er onderzoek naar gedaan moeten worden. Dit is een samenzwering!''

Een paar minuten erna volgde een andere tweet, nogmaals van de President, geheel in hoofdletters: ''De gemanipuleerde en corrupte media zijn de vijand van het volk!''

Reactie Baldwin
Baldwin kon het op zijn beurt weer niet laten om hierop te reageren: ''Ik vraag me af of een President zijn volgers kan wijsmaken dat ik vanwege mijn rol in een TV show wordt gezien als een vijand van het volk, terwijl hij een bedreiging is voor mijn familie?'' Hier reageerde weer een andere Trump op, namelijk Donald Trump Jr. die geen blad voor de mond neemt.

''Deze gast slaat mensen in het gezicht voor een parkeerplaats, heeft al agressief uitgehaald naar papperazzi, heeft zijn eigen dochter vernederd tijdens een telefoongesprek en zo gaat het lijstje nog wel even door. En hij maakt zich zorgen over een tweet waarin hij niet eens genoemd wordt? Oke dan Alec, bespaar iedereen je gelul! Oh, en laten we je homofobe uitspraken ook niet vergeten... Deze clown is zo'n puinhoop dat het allemaal niet bij te houden is''.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Trump Jr. "...Deze clown is zo'n puinhoop dat het allemaal niet bij te houden is''."

Bedoelt hij hier nog toch weer zijn vader mee? Snap er niks van...

SeanDeNiro

Avatar

Dat Trump bashen is inderdaad te zielig voor woorden. Baldwin heeft meel in de mond.

Master Of Films

Avatar

Noteer alvast dinsdag 3 november 2020 in jullie agenda ;-)

Daarna is het de vraag of de familie Trump na 20 januari
2021 dan naar SNL gaan kijken. Waarschijnlijk niet als Alec Baldwin op het toneel staat in welke rol dan ook. Dat weet ik wel zeker.

PRIME

Avatar

@ Filmtotaal:

Ik snap dat het filmgerelateerd is, maar zullen we proberen om hier geen Trump nieuws te plaatsen? M'n vingers beginnen namelijk te jeuken als ik pro-Trump mensen zie commenten.

GreenHornet

Avatar

Baldwin is ervoor het zorgen dat er nog meer mensen op Trump gaan stemmen

nieuwslaatste nieuws