Algemeen

Chris Hemsworth = Hulk Hogan!

En de regie ligt in handen van Todd Phillips.

door Bram de Groot om 14:25 in Algemeen
Dit jaar zien we Chris Hemsworth opnieuw als Thor in Avengers: Endgame en verschijnt van regisseur Todd Phillips de DC-film Joker. De twee gaan binnenkort aan de slag met een biopic over Hulk Hogan, de WWF/E-ster van weleer en nog steeds een iconisch gezicht in de pop-culture.

Het is Hemsworth (Rush, The Cabin in the Woods) die de rol van Hulk Hogan gaat invullen. Hogan is de ringnaam van Terry Gene Bollea, al worstelaar actief tussen 1977 en 2015. Wij werd twaalf keer wereldkampioen en hij is bekend van allerlei bekende worstelacties, zoals de Atomic Leg Drop en de Axe Bomber.

Rocky III
De ondertussen 65-jarige Hogan was ook te zien in de nodige films, waaronder in Rocky III als Thunderlips. Met een script van Scott Silver moet de Hulk Hogan-biopic mogelijk in 2020 debuteren op Netflix.

Netflix' Dhaka
Overigens zien we Hemsworth binnenkort al in een andere Netflix-film, namelijk Dhaka, met een script van Anthony en Joe Russo. Onlangs werden de opnames voor die film afgerond en verscheen onderstaande foto online.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Dan hoop ik wel dat ze niet weer een biopic gaan over romantiseren.

Judge

Avatar

Vergeet zijn onovertroffen cameo in The A-Team niet hè!

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Was dol op hem, Hij had een mooie tijd gehad totdat hij met zijn dochter liep te kloten en racistische opmerkingen maakte over de vriend van zijn dochter.

Goku32

Avatar

Waarom gebruiken ze Hulk Hogan niet zelf voor deze bio

Roy_Dh

Avatar

Wie zal André the Giant vervangen met WM 3 tegen Hulk Hogan ?
Big Show..??

NieuwsFilm

meest populair