Algemeen

Korte 'Jurassic World'-film deze zomer in de bioscoop

De dino's keren terug voorafgaand aan de nieuwe Fast and Furious-film.

door Bram de Groot om 15:06 in Algemeen
Het vervolg op Jurassic World uit 2015 en Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018 verschijnt in 2021 in de wereldwijde bioscoopzalen. Deze zomer keert de franchise al even terug, met een korte Jurassic World-film voorafgaand aan de de Fast and Furious spin-off Hobbs and Shaw.

Tijdens de New York Toy Fair heeft Mattel heel wat nieuw Jurassic World-speelgoed mogen onthullen. Een woordvoerder van het merk meldde tijdens een presentatie dat er een korte live-action film komt in de reeks. In die korte film zal een nieuwe dino te zien zijn, volgens de woordvoerder:


"We hebben een nieuw soort, de Nasutoceratops, het is een 'tongue twister', samen met onze Allosaurus.Ze zullen verschijnen in een korte live-actie pre-roll die wordt vertoond voor de nieuwe Fast and Furious-film in zomer van 2019. Dus hou daar rekening mee."

Het is nog onduidelijk of de korte film onderdeel uitmaakt van de filmreeks of dat het een losstaande video zal zijn.

Vanaf 1 augustus draait David Leitchs Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw met Dwayne Johnson (Jumanji, Skyscraper) en Jason Statham in de Nederlandse bioscoopzalen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Is het dan niet meer dan een uitgebreide reclame? Want het is vreemd dat we er nog niks over gehoord hebben eigenlijk...

Xenolicker

Avatar

Hopelijk is dit het begin van een mooie samenwerking, dat Dwayne Johnson en Jason Statham straks in de volgende Jurassic World-film worden ingehuurd om de dino's een beetje in toom te houden. Het lijkt mij het enige logische voor een derde film!

Goku32

Avatar

Kijk totaal niet uit naar de nieuwe jurrasic

David Mills

Avatar

Na Fallen kingdom verheug ik mij niet meer zo op een nieuwe Jurassic World film, wat was dat een tegenvaller, dramatisch slecht!

Devenace

Avatar

Zou wel cool zijn een soort van See No Evil, Hear No Evil reboot in JW, Hobbs die wordt getroffen door groen dino spuug en blind wordt en Shaw die in zijn kop wordt gebeten door een t-rex waardoor de tand zijn gehoor aantast en dus doof wordt en ze zo door Jurassic World moeten navigeren.

Spider-fan

Avatar

Fallen Kingdom was de slechtste tot nu toe. Ik had verwacht dat het zou stoppen nu.
Ik had het gevoel dat Fallen Kingdom gewoon een heel slechte opbouw had. Het beste gedeelte zit in het begin en daarna wordt het steeds minder - alsof je begint met wat de climax van de film zou moeten zijn.

NieuwsFilm

meest populair