Algemeen

'Bond 25' krijgt een opvallende voorlopige titel

Althans, de werktitel is bekend!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Production Weekly heeft zijn site weer van een flinke update voorzien. Daarin zien we alle films die binnenkort met opnames beginnen. Op de lijst staat ook Bond 25 en een opvallende werktitel Shatterhand. Die titel hoorden we eerder al, maar is nu dus bevestigd als werktitel.

Volgens het document op Production Weekly, beginnen de opnames van Bond 25 op 6 april. Die beginnen in de Pinewood Studios in Londen. Maar de productie doet ook andere delen van Engeland aan en gaat naar Italië lezen we op de site. Hoe lang de productie precies duurt is niet bekend, maar het doel is om de film al in april 2020 uit te brengen.

Moeizame productie
De productie van Bond 25 verloopt tot dusverre niet heel soepeltjes. Eerst tekende Danny Boyle voor de regie van de film, maar hij stapte na een conflict met de studio op. Daarna werd Cary Fukunaga aangesteld, die samen met Neal Purvis en Robert Wade aan het script ging sleutelen. Maar dat beviel niet en nu werkt Scott Z. Burns aan het nieuwe script.

Aan Burns de taak om te zorgen dat het script binnen twee maanden afgerond is. De werktitel is in elk geval bekend nu: Shatterhand. Daarmee refereren de makers naar Blofeld, want Shatterhand is een bijnaam van deze grote schurk. De kans lijkt daarmee aanwezig dat Christoph Waltz terugkeert om het Daniel Craigs 007 weer moeilijk te maken. Vanaf 8 april 2020 in de bioscoop.

Naar aanleiding van een reactie van Tarman hebben we een kleine wijziging doorgevoerd in dit artikel.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarman

Avatar

Hoezo niet bekend wat het betekent? Shatterhand is de bijnaam van Blofeld.

Spider-fan

Avatar

Ze gaan wel vaak naar Italië in de Craig-films. Alleen Skyfall niet, de rest hebben allemaal delen die in Italië spelen.

NieuwsFilm

meest populair