Nieuwe 'Hellboy' zeker geen kopie van de oude 'Hellboy'

Nieuwe 'Hellboy' zeker geen kopie van de oude 'Hellboy'

David Harbour is geen Ron Perlman.

Slechts een week na DC's Shazam! debuteert de reboot Hellboy in de wereldwijde bioscoopzalen. De film van regisseur Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) moet ongetwijfeld een start zijn van een reeks. Volgens titelheld David Harbour (Suicide Squad, Stranger Things) wordt het ook een compleet andere film dan de gelijknamige film uit 2004.

In gesprek met Empire, die ook een nieuwe still uit de film mocht plaatsen, zeg Harbour dat hij zijn voorganger Ron Perlman (Monster Hunter, Pacific Rim) niet wil kopiëren:


"Perlman doet iets heel bijzonders in die films, dat heel specifiek voor hem is. Ik wilde dat op geen enkele manier imiteren. In onze film is Hellboy jonger, hij is ruwer, hij is veel meer een tiener, hij worstelt echt met het idee of hij een goed persoon is."


Bekijk de afbeelding
Bovenstaand beeld uit de nieuwe Hellboy toont aan dat we zeker een ruwere versie zien van het personage. In de film zien we minimaal ook Ian McShane (Professor Broom) en Milla Jovovich (Blood Queen) en vanaf 12 april kun je naar de bioscoop! Hieronder de trailer van eind verleden jaar.



NieuwsFilm

meest populair