Algemeen

Nieuwe 'Hellboy' zeker geen kopie van de oude 'Hellboy'

David Harbour is geen Ron Perlman.

door Bram de Groot om 11:19 in Algemeen
Slechts een week na DC's Shazam! debuteert de reboot Hellboy in de wereldwijde bioscoopzalen. De film van regisseur Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) moet ongetwijfeld een start zijn van een reeks. Volgens titelheld David Harbour (Suicide Squad, Stranger Things) wordt het ook een compleet andere film dan de gelijknamige film uit 2004.

In gesprek met Empire, die ook een nieuwe still uit de film mocht plaatsen, zeg Harbour dat hij zijn voorganger Ron Perlman (Monster Hunter, Pacific Rim) niet wil kopiëren:


"Perlman doet iets heel bijzonders in die films, dat heel specifiek voor hem is. Ik wilde dat op geen enkele manier imiteren. In onze film is Hellboy jonger, hij is ruwer, hij is veel meer een tiener, hij worstelt echt met het idee of hij een goed persoon is."Bovenstaand beeld uit de nieuwe Hellboy toont aan dat we zeker een ruwere versie zien van het personage. In de film zien we minimaal ook Ian McShane (Professor Broom) en Milla Jovovich (Blood Queen) en vanaf 12 april kun je naar de bioscoop! Hieronder de trailer van eind verleden jaar.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

had dan een jongere acteur gecast

Jaws

Avatar

ga ik op zeker niet kijken in de bios

GreenHornet

Avatar

Ron Perlman was knapper als Hellboy

Maac

Avatar

De woorden ‘Ron Perlman’ en ‘knapper’ horen nooit gecombineerd te worden ;)

SeanDeNiro

Avatar

De vorige versie was veel leuker. Deze film neemt zichzelf veel te serieus.

Spider-fan

Avatar

Ik neem aan dat hij met 'tiener' bedoelt zijn gedrag, niet zijn werkelijke leeftijd.
Ik hoop dat de tweede trailer beter is en dat het toch een vermakelijke film blijkt.

Civilian Supreme

Avatar

Een zekere flop, de echte Hellboy fans vragen zich af waarom er niet gewoon een deel 3 is en voor de niet fans is deze niet onderscheidend (en interessant) genoeg om hem te gaan zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair