Solofilm 'The Flash' opent DC en Speedster Multiverse

Solofilm 'The Flash' opent DC en Speedster Multiverse

Ezra Miller heeft vertrouwen in solofilm.

Toen in oktober 2014 een soort van eerste fase van het DC Extended Universe (DCEU) werd aangekondigd moest The Flash in 2018 verschijnen. Dit is niet gelukt en nog altijd is het wachten op een nieuwe verschijningsdatum voor de solofilm rond het personage van Ezra Miller.

In 2016 zagen we de Flash in cameo's in Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad. In Justice League uit 2017 maakte Millers Barry Allen een grootser optreden, maar de solofilm - later bekend onder de titel Flashpoint - werd geschrapt door regisseurswissels en andere gedoe achter de schermen van het haperende DCEU. De nogal hypende Ezra over alle vertraging en onduidelijkheid:


"Iedereen weet van Barry Allen dat hij altijd te laat is, maar als hij er is dan krijgt hij de dingen voor elkaar. En dat is zeker hoe het ook met de productie van de film gaat. We zijn een beetje laat, maar de reden waarom we te laat zijn, [...] is omdat we gefocust zijn op het maken van een film die niet alleen een van de grootste superheldenfilms wordt, maar ook een geschenk is aan de fans."


In bovenstaand interview heeft Miller het over een nieuw universum. En dan "niet alleen een DC-multiversum, maar ook het Speedster-multiversum." Ook vergelijkt hij het met het Marvel Cinematic Universe: "Marvel is een universum, slechts één wereld met dezelfde personages erin. DC is een multiversum, met verschillende verhalen met verschillende realiteiten, personages en versies van personages. De Speedsters zijn degenen die erdoorheen bewegen."

Op dit moment zijn regisseurs John Francis Daley en Jonathan Goldstein (Game Night, Vacation) verbonden aan de Flash-solofilm. Een verschijningsdatum komt - als de film er komt - waarschijnlijk in 2022 of later te liggen.

NieuwsFilm

meest populair