Flink uitstel voor 'Kingsmen'-prequel

Flink uitstel voor 'Kingsmen'-prequel

Maar maak je geen zorgen: de film komt er.

Fox heeft de release van de Kingsman-prequel van regisseur Matthew Vaughn uitgesteld tot februari 2020. Eigenlijk zou de film in november 2019 uitkomen in de bioscoop, maar die plek is nu voor James Mangolds Ford v. Ferrari.

De prequel heeft de titel Kingsman: The Great Game gekregen en vormt een van de stappen die Vaughn voor ogen heeft om een groots filmuniversum op te bouwen. Zo moeten er ook nog een televisieserie en een derde film uitkomen. Het is nog niet zeker of Disney die plannen wil uitvoeren, dat zal afhangen van de box office.

Productie net van start
Dat de release met een paar maanden verschoven is, zat er al een beetje aan te komen. De opnames zijn namelijk pas net begonnen. Daarmee krijgt Vaughn genoeg tijd om de boel af te maken. Hij had oorspronkelijk immers maar een kleine negen maanden om de film op te nemen, te editen en de effecten af te ronden.

Gecast zijn onder meer Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton en Matthew Goode. Zij laten ons zien hoe de Kingsmen ontstaan zijn en zijn nu in februari 2020 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair