Strijd tussen 'Captain Marvel' en 'Shazam!' is onzin

Strijd tussen 'Captain Marvel' en 'Shazam!' is onzin

En moet stoppen.

Over twee maanden zijn zowel Captain Marvel al Shazam! in de bioscoop te zien. Een fijn moment, want Shazam stond ooit bekend als Captain Marvel. Maar minder fijn is dat fans proberen een strijd tussen de twee films aan te wakkeren. Nergens voor nodig, vindt acteur Zachary Levi.

Op Twitter laat Levi zijn ongenoegen merken. Hij vindt het onzin dat fans Captain Marvel en Brie Larson aanvallen in een poging om Shazam! te verdedigen. Dat is helemaal niet nodig, en het bewust verlagen van de RottenTomatoes-score van Captain Marvel is al helemaal een slecht idee volgens de acteur.

Niet meer aanvallen
In de video op Twitter vraagt Levi van mensen om te stoppen met aanvallen. Er is volgens de acteur helemaal geen strijd tussen de twee films, behalve dat ze ongeveer in hetzelfde tijdsframe uitkomen. Niemand concurreert dus zoals sommige fans denken. Het is niet voor het eerst dat iemand hierop reageert, ook regisseur David F. Sandberg stelde al eens te hopen dat Captain Marvel ettelijke miljoenen verdient, zodat de trollen niet kunnen klagen.


NieuwsFilm

meest populair