'Captain Marvel'-foto's onthullen de Starforce en Skrull-baas

'Captain Marvel'-foto's onthullen de Starforce en Skrull-baas

Nieuw beeldmateriaal voor de MCU-film!

Het nieuwe nummer van Entertainment Weekly stelt ons voor aan de personages van Captain Marvel. Ditmaal geen beelden van de aardlingen, maar enkel van buitenaardse wezens. We zien dus de leden van de Star-Force, maar ook de voornaamste Skrull.

In de film neemt Captain Marvel (Brie Larson) het binnen de Starforce, een elite-eenheid van de Kree, op tegen de Skrulls. Maar als ze tijdens een missie op de Aarde belandt, herinnert ze zich ineens dat dit is waar ze vandaan komt. En dus besluit ze om de oorlog tot een einde te brengen, wat natuurlijk niet heel makkelijk is.

De personages
In het nieuwe nummer van EW zien de foto's van zes van de personages. Het gaan om Minn-Erva (Gemma Chan), Bron-Char (Rune Temte), Att-Lass (Algenis Perez Soto), Yon-Rogg (Jude Law) en Korath (Djimon Hounsou). Ook zien we verder de leider van de Skrulls, de schurkachtige Talos (Ben Mendelsohn). Hieronder de beelden. Vanaf 6 maart in de bioscoop!

Minn-Erva: Deze sniper is lid van de Starforce. Zij was ooit de ster van de Starforce, totdat Danvers zich bij de club voegt en haar van de troon stoot. Daardoor voelt Minn-Erva zich natuurlijk ook heel erg bedreigd.

Bekijk de afbeelding
Bron-Char: Hij is een een behoorlijk sterke Kree en eveneens lid van de Starforce. In de comics is hij zo sterk dat hij het schild van Captain America in stukken sloeg. Dat zal in de film niet gebeuren, maar het personage wordt wel omschreven als beresterk.

Bekijk de afbeelding
Att-Lass: Een van de leden van de special force die schijnbaar gespot werd door de Supreme Intelligence. In de film is Att-Lass de scherpschutter van het team.

Bekijk de afbeelding
Yon-Rogg: De commandant van de Starforce, die gelooft dat de Kree het goddelijke recht hebben om het universum te leiden. Hij ziet Danvers als een leerling en dat zorgt voor spanningen. In de comics is Yon-Rogg overigens een schurk.

Bekijk de afbeelding
Korath: Hij is een van de huurlingen van de Kree en nummer twee van de Starforce. Als we hem ontmoeten is hij nog een jonge figuur, en niet zoals we hem later leerden kennen in Guardians of the Galaxy (2014). En nee, humor heeft 'ie nog steeds niet.

Bekijk de afbeelding
Talos: De leider van de Skrulls en verantwoordelijk voor de invasie van de Aarde. Hij is op Aarde actief binnen SHIELD als de baas van Nick Fury. De menselijke kant van het personage is formeel, maar relaxed, de Skrull-kant allesbehalve.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair