Marvel-film 'The Eternals' wordt immens en episch

Waarschijnlijk volgend jaar in de bioscoop.

Over een paar maandjes heb je Captain Marvel, Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home alweer gezien. Dan kun je uitkijken naar de films in de volgende fase. Marvel Studios-baas Kevin Feige teaste een van de film: The Eternals.

In gesprek met Collider gaf Feige een update over de sciencefictionsuperheldenfilm die geregisseerd gaat worden door Chloe Zhao (The Rider). De film gaat een enorme schaalgrootte hebben: "Jack Kirby heeft een immense, verbazingwekkende en epische wereld over de Eternals gerealiseerd, dat tienduizenden jaren beslaat. Het is iets dat we nog niet hebben gedaan. En dat is wat wij, naast vele andere dingen na de Endgame, zo aantrekkelijk vinden."

Nieuwe groep
Daar bleef het niet bij. Feige gaf een nog iets diepere kijk op wat Phase IV ons gaat brengen:




Deviants en Celestials
In The Eternals zien we naast The Eternals - ook Thanos is in de comics een Eternal - waarschijnlijk ook de Deviants. Beide rassen werden gecreëerd door de Celestials, die werden benoemd in Guardians of the Galaxy (2014). Zij creëerden ook de Infinity Stones. Een verschijningsdatum voor de film is nog niet bekend. Er wordt aangenomen dat dit 6 november 2020 wordt.

NieuwsFilm

meest populair