Eindelijk een nieuwe trailer 'X-Men: Dark Phoenix'!

Eindelijk een nieuwe trailer 'X-Men: Dark Phoenix'!

Eindelijk weer beelden.

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor X-Men: Dark Phoenix, vermoedelijk de laatste film in het X-Men universum van Fox. Ondanks dat het een einde is, vormt het ergens ook een begin, want de film vormt het regiedebuut van producent Simon Kinberg. Hij mag nog eens de Phoenix-saga verfilmen, wat eerder geprobeerd werd met [film=]The Last Stand[/film].

Afgelopen september werden voor het eerst beelden vrijgegeven van Dark Phoenix. Opmerkelijk genoeg werd de dag daarna besloten dat de film flink uitgesteld moest worden en kwam de marketing stil te liggen. Tot nu, want de release komt met rasse schreden naderbij en dus is het tijd om de boel weer op gang te brengen.

Nieuwe trailer
Hieronder kan je dus de nieuwe trailer bekijken, die weer een goede indruk geeft van wat we mogen verwachten van de film. Niet alleen laat Dark Phoenix zien dat Jean Grey (Sophie Turner) over niet in de hand te houden krachten beschikt, ook zien we dat er een intergalactische bedreiging opstaat in de vorm van een personage gespeeld door Jessica Chastain.

Zonder verder omhaal, hieronder de trailer!


Naast Jessica Chastain en Sophie Turner spelen ook Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Professor Charlex Xavier), Nicholas Hoult (Beast) en Evan Peters (Quicksilver) rollen. Vanaf 6 juni in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair