'Hellboy' wordt keihard R-rated

'Hellboy' wordt keihard R-rated

Een groot verschil met de eerdere films.

In april zien we een week na de release van DC's Shazam! alweer een superheldenfilm. Het is dan de beurt aan de reboot Hellboy, geregisseerd door Neil Marshall, bekend van de regie van de film The Descent en series als Game of Thrones, Hannibal en Westworld. Nu is de film officieel R-rated, om uiteenlopende redenen.

In de nieuwe Hellboy zullen we sowieso andere elementen te zien krijgen dan waren te zien in de twee films uit 2004 en 2008 van regisseur Guillermo del Toro. Zo zullen we nieuwe R.I.P.D.-leden te zien krijgen en wordt het geheel een stuk steviger. Hellboy is nu daarom nu ook officieel R-rated, ook vanwege stevig bloederig geweld en gore, en taalgebruik. Daarnaast werd de film eerder gepromoot als "Legendary AF" en dat gaf al aan dat de film stevig zou moeten worden.


In de film zijn er rollen voor David Harbour als Hellboy, Milla Jovovich als Blood Queen, Daniel Dae Kim als Major Ben Daimio, Sasha Lane als Alice Monaghan, Ian McShane als Professor Broom, Brian Gleeson als Merlin, Penelope Mitchell als Ganeida en Thomas Haden Church als Lobster Johnson.

Vanaf 12 april is Hellboy te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair