'The Batman' krijgt heel veel schurken

'The Batman' krijgt heel veel schurken

Minimaal drie, misschien wel vier.

De dagen van Ben Affleck als de gemaskerde held Batman zijn voorbij. Met The Batman van Matt Reeves neemt een nieuwe acteur het over. Wie dat wordt is nog niet zeker, maar we weten wel dat Afflecks opvolger het heel druk gaat krijgen.

Het gerucht gaat dat Batman het in deze solofilm op moet nemen tegen meerdere schurken. Mark Hughes, van Forbes, meldt dat er zoals we de laatste tijd al hoorden in het geruchtencircuit, minimaal drie schurken komen. Mogelijk worden dat er zelfs vier, als we de site Batman on Film moeten geloven.

Heel veel schurken
"The Batman zit vol met meerdere schurken, niet maar 1 of 2, maar minimaal 3 en er zitten er nog heel veel anderen in de vorm van een cameo in Gotham, " laat Hughes weten. Daarop kwam de site Batman on Film nog langs met de claim dat er "ten minste vier" schurken in de film zitten. Het zouden er dus zelfs nog meer kunnen zijn.

Hoe dan ook is het een interessante keuze van Matt Reeves. De meeste superheldenfilms met meerdere slechteriken worstelen daarmee. De schurken worden dan minder goed opgebouwd en vaak is de focus van een film daardoor minder sterk. Hoe dan ook begint het casten binnenkort en moeten we snel meer leren! De film draait vanaf 25 juni 2021 in de bioscoop.


NieuwsFilm

meest populair