'DJ Idris Elba geloofde prins Harry niet met verzoek optreden huwelijk'

'DJ Idris Elba geloofde prins Harry niet met verzoek optreden huwelijk'

Elba mocht vorig jaar optreden bij de huwelijksreceptie van Harry en Meghan!

Hollywoodster Idris Elba (The Dark Tower, Thor: Ragnarok) klust ook af en toe wat bij als deejay. Hij mag zelfs regelmatig optreden bij bijzondere evenementen. Zo mocht hij ook zijn plaatjes draaien op de receptie van het koninklijke huwelijk van prins Harry en Meghan, zo vertelde hij deze week in The Ellen DeGeneres Show.

De Britse acteur Idris Elba (46) kent prins Harry (34) al jaren dankzij diens vader Charles. Elba werd in de beginjaren van zijn acteercarrière namelijk flink gesteund door The Prince's Trust, een organisatie die jongeren helpt bij het verwezenlijken van hun doelen. Inmiddels is Elba zelf ook ambassadeur van dat fonds. "Harry en ik hebben daardoor regelmatig samengewerkt", legt hij uit bij Ellen DeGeneres.

Feestprins
Daarnaast ontmoeten Elba en Harry elkaar regelmatig op feestjes waar Elba mag optreden als deejay. De prins blijkt fan te zijn van de acteur. "Hij kwam naar me toe en vroeg of ik wat te doen had op de dag van het koninklijke huwelijk", vertelt hij. "Hij wilde me graag als dj op zijn huwelijk". In mei vorig jaar trouwde Harry. "Ik geloofde hem eerst niet en dacht dat hij me voor de gek hield". Het bleek toch waar te zijn...

NieuwsFilm

meest populair