Dood X-Men personage in 'X-Men: Dark Phoenix' bevestigd

Dood X-Men personage in 'X-Men: Dark Phoenix' bevestigd

Trailer spoilt dood van belangrijk personage.

Gisteren was er eindelijk een nieuwe trailer voor de zevende X-Men film X-Men: Dark Phoenix. De beelden gaven veel actie weg, en het is nu ook duidelijk welke X-Men al vrij snel dood zal gaan in de film. Ook is er een misschien wel betere nieuwe 'internationale' trailer verschenen!

Mocht je de trailer niet hebben gezien, dan kun je deze onthulling als een spoiler zien, maar het is regisseur Simon Kinberg die de dood van Jennifer Lawrence's Mystique bevestigt tegenover Entertainment Weekly:


"Nou, de gedachte daarachter is om vooral te laten zien dat dit een film is die niet lijkt op de andere X-Men-films. Het is een film waarin schokkende dingen gebeuren, waarin intense, dramatische dingen gebeuren. Mensen vallen niet alleen van gebouwen af om vervolgens weer op te staan en weg te lopen. Er zit een realiteit in deze film. Nog meer dan dat, het is om te laten zien dat Jean / Dark Phoenix echt voor iedereen een bedreiging is, inclusief de X-Men."

Meer nieuwe beelden!
Vanaf 6 juni is Dark Phoenix te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder die nieuwe 'internationale' trailer met opnieuw veel nieuwe beelden, waarvan er veel uit de beginfase van de film komen.

X MEN - Dark Phoenix Trailer D - TEXTED 4K from Movie Materials on Vimeo.



NieuwsFilm

meest populair