Trailer 'X-Men: Dark Phoenix' heeft opvallende MCU-knipoog

Trailer 'X-Men: Dark Phoenix' heeft opvallende MCU-knipoog

Of is het allemaal toevallig?

Naar verwachting wordt de overname van 21th Century Fox door The Walt Disney Company nog deze of anders volgende maand afgerond. Daarmee zullen de rechten van de X-Men weer terugkeren naar Marvel. Het reeds opgenomen X-Men: Dark Phoenix verschijnt nog wel, en nu blijkt dat er in de recente trailer een knipoog te zitten naar de situatie.

Aan het einde van de trailer zien we dat de X-Men gevangen zijn genomen door een soort van militaire eenheid, in de rijdende trein. Het blijkt dat de soldaten op hun outfit een badge hebben zitten met daarop de tekst 'MCU'.

Marvel Cinematic Universe
Online wordt nu aangegeven dat dit staat voor iets als "Mutant Control Unit". De kans is echter groot dat schrijver/regisseur Simon Kinberg (en sinds X-Men: The Last Stand betrokken bij de franchise) dit element heeft toegevoegd om - misschien iets spottend - te knipogen naar de situatie dat het Marvel Cinematic Universe (MCU) de X-Men vroeg of laat zal opeisen.

Bekijk de afbeelding
Er is nog niet gereageerd op de veronderstelling, als eerste opgedoken op Reddit. Of de tekst 'MCU' ook in de definitieve film te zien is, zie je vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair