'Venom 2' moet nieuwe regisseur vinden

'Venom 2' moet nieuwe regisseur vinden

En wordt vermoedelijk niet Rated R.

Zoals verwacht, is Sony Pictures begonnen met een zoektocht naar een nieuwe regisseur voor Venom 2. Nadat Rupert Fleischer een succes wist te maken van Venom, en daarmee een geslaagd Sony/Marvel-universum lanceerde, is het aan een nieuwe regisseur om de boel voort te zetten.

Dat meldt de site Discussing Film, die wist te bevestigen dat Sanders voor het vervolg niet terugkeert in de regiestoel. Momenteel werkt Kelly Marcel aan het script, maar details zijn er vrijwel niet. Tegelijk kunnen we op basis van de eerste film al het een en ander concluderen over de richting van het vervolg.

Tweede Venom
Het gerucht gaat dat in de tweede Venom-film Cletus Kasady, ofwel Carnage, gespeeld door Woody Harrelson, de voornaamste schurk is. Kasady is in de comics een brute seriemoordenaar, dus de kans is aanwezig dat het vervolg een vrij harde, R-Rated film zal worden. Producent Avi Arad vertelde echter kortgeleden een ander verhaal: "Weet je wat? Als je Venom hoort... vergeet hem maar. Als je Carnage hoort, dan is echt het enige waar je aan kan denken een R-rating. Maar als je zijn verhaal echt kent, dan weet je dat er geen R in zit. Hij is een gemartelde ziel, en het gaat niet over wat hij doet maar het draait juist om hoe hij op die plek beland is."

Venom was eind vorig jaar te zien en werd matig ontvangen. Maar de film met hoofdrol voor Tom Hardy scoorde goed; op het budget van 100 miljoen dollar werd wereldwijd 855 miljoen dollar verdiend. In oktober 2020 draait het vervolg in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair