Waarom Affleck stopte met 'The Batman'

De acteur legt het verder uit.

Kortgeleden ging Ben Affleck al mondjesmaat in op zijn keuze om te vertrekken als regisseur, producent en acteur in The Batman. Hij kon niet de juiste invalshoek vinden. Nu licht hij die keuze uitgebreider toe in een interview met de site IGN.

Momenteel werkt regisseur Matt Reeves hard aan The Batman. Hij zal zijn film in de loop van 2021 in de bioscopen uitbrengen en zoekt een nieuwe acteur voor de hoofdrol. Wie het wordt is nog niet bekend, maar het moet een jongeling worden die het straks opneemt tegen drie tot vier schurken.

Het probleem
Affleck vertelde tegen de site IGN dat hij geen goede invalshoek kon vinden voor zijn film. "We werkten aan het script, " begon Affleck. "Ik zocht een manier om het te kraken, maar voelde me nooit blij genoeg met het resultaat. Dus we bleven maar zoeken, maar ik vond maar geen versie die goed genoeg was en ik wilde geen film maken waar ik me heel enthousiast over voelde. En zo voel ik me nu nog altijd."

Twee jaar geleden, toen Affleck nog verbonden was aan de rol, vertelde hij iets soortgelijks. Hij liet toen al weten dat hij maar geen verhaal kon vinden dat hij goed genoeg vond om te maken. Matt Reeves is het dus wel gelukt. Vanaf 25 juni 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair