Algemeen

Gerucht: Setfoto's 'Birds of Prey' tonen schurk Black Mask

Dit is vermoedelijk onze eerste blik op de iconische slechterik!

door Jeffrey Kouters om 12:16 in Algemeen
Er zijn nieuwe foto's van de filmset van DC's Birds of Prey online verschenen. Op één van de foto's is vermoedelijk schurk Black Mask (Ewan McGregor) te zien. De beelden moeten een geruststelling zijn voor de fans die vreesden dat Black Mask zijn iconische schedelmasker niet zou dragen in deze film.

De opnames van Birds of Prey zijn al een tijdje aan de gang. De film lijkt voor een groot deel buiten gedraaid te worden en dus verschijnen er regelmatig wat setfoto's online.

Deze week verschenen er beelden waarop slechterik Roman Sionis alias Black Mask, een rol die gespeeld wordt door de Schotse filmacteur Ewan McGregor, vermoedelijk voor het eerst te zien is in een auto.

Achtervolging
In de auto zien we ook actrice Ella Jay Basco zitten. Zij speelt de rol van Cassandra Cain. Het lijkt erop dat Cain ontvoerd is door Sionis. De gestoorde Harley Quinn (Margot Robbie) zit op zijn hielen.


Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) wordt geregisseerd door Cathy Yan (Dead Pigs) en verschijnt in februari volgend jaar in de bioscoop!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Lekker duidelijk te zien ook, je ziet geen reet

Rich Art

Avatar

Tis lastig te zien inderdaad, mar hij draagt inderdaad een masker, links.

chefry1983

Avatar

Black mask zonder zwart masker is al een biertje zonder schuimkraag.

nieuwslaatste nieuws

meest populair