Zo maakt Captain Marvel haar debuut in 'Avengers: Endgame'!

Zo maakt Captain Marvel haar debuut in 'Avengers: Endgame'!

Dit mysterie wordt eindelijk ontrafeld.

Let op! Dit bericht bevat enorme spoilers voor zowel Captain Marvel als Avengers: Endgame!


Bekijk de afbeeldingMarvels Captain Marvel draait vanaf vandaag in de bioscoop. In deze film maken we kennis met de nieuwe heldin Carol Danvers alias Captain Marvel (Brie Larson). Het is al langer bekend dat zij ook in Avengers: Endgame te zien zal zijn. Nu weten we ook hoe zij precies zal worden geïntroduceerd in die film.

Captain Marvel bevat twee extra scènes na de aftiteling. Eén van die stukjes is een scène uit Avengers: Endgame. Het blijkt dat de overgebleven helden de pieper waarmee Nick Fury (Samuel L. Jackson) Captain Marvel waarschuwde in Avengers: Infinity War hebben gevonden. Het apparaat blijkt een hoop stroom te vreten en valt stil.

Toch zijn de Avengers ervan overtuigd dat Fury de pieper niet zomaar zou inschakelen en daarom willen ze verder onderzoeken wie er aan de andere kant van de lijn zit te wachten. Het antwoord blijkt snel duidelijk te worden. Wanneer Black Widow (Scarlett Johansson zich vervolgens namelijk omdraait, staat ze ineens oog in oog met Carol Danvers. "Waar is Fury?" vraagt Danvers voordat het beeld op zwart springt.

Snelle introductie
Het lijkt erop dat Marvel niet lang stil zal staan bij de introductie van Carol Danvers in Avengers: Endgame. Daarnaast lijkt het nu ook zeker dat de filmstudio flink heeft lopen rommelen met de eerste trailer (Captain America heeft namelijk nog een baard in deze scène) en dat Danvers uit verschillende shots is weggepoetst. In de tweede trailer zien we vast meer van Captain Marvel.

Bekijk de afbeelding
Avengers: Endgame verschijnt op 24 april in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair