'Avengers'-film met alleen vrouwen op komst?

'Avengers'-film met alleen vrouwen op komst?

Verschillende actrices willen het wel.

Een tijd geleden hoorden we dat meerdere actrices die een belangrijke rol spelen in het Marvel Cinematic Universe de grote creatieve baas van het project benaderd hadden. Ze hadden het idee om een Avengers-film met alleen vrouwen te maken. Het was een idee waar Feige wel voor open stond.

Nu actrice Brie Larson in Captain Marvel te zien is en daarmee de eerste actrice in het MCU is met een eigen solofilm, is er wellicht ook een kans om dat werkelijkheid te maken. Tijdens een interview met de site Screen Rant laat de actrice dan ook weten daar zeker zin in te hebben.

Vrouwelijke Avengers
Tegenover de site Screen Rant vertelde de actrice dat ze geen idee heeft wat de toekomst precies brengt. "Kijk, ze laten mij niet binnen bij die topgeheime meetings, dus ik heb geen idee wat er in de planning staat," begon Larson. "We zullen gewoon moeten afwachten en zien wat er gebeurt. Ik hou van allemaal deze vrouwelijke personages. Dus natuurlijk heb ik daar interesse in. Een Avengers-film met alleen vrouwen klinkt fantastisch. Het zou mooi zijn om allemaal die vrouwelijke helden samen te zien komen."

Of de film er ooit komt is maar de vraag. Dan moet Marvel sowieso een logische reden bedenken om de vrouwen samen te krijgen zonder hun mannelijke tegenhangers. De vraag is vooral of het niet te geforceerd zou zijn, als het dan zou gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair