Gerucht: dit is de shortlist voor 'The Batman'

Gerucht: dit is de shortlist voor 'The Batman'

Wie wordt het?

In de categorie: nieuws dat je met een korrel zout moet nemen, hebben we vandaag een shortlist van acteurs die beoogd zijn voor de hoofdrol in The Batman. Of het klopt is maar de vraag, de verhalen lopen uiteen en dus kunnen we nog altijd niets definitiefs zeggen.

De site Geeks Worldwide stelt dat het van een anonieme bron binnen DC een shortlist heeft gekregen. Die lijst met namen zijn de acteurs met wie Matt Reeves in gesprek is om het stokje van Ben Affleck over te nemen als Bruce Wayne. Maar Heroic Hollywood stelt dan weer dat er nog helemaal geen shortlist is.

De geruchten
Er is een kort lijstje met acteurs die volgens Geeks Worldwide de beoogd hoofdrolspeler zijn voor de film. Een van hen zal dan - als het klopt - uitverkoren zijn om een jonge Bruce Wayne te spelen, die pas net de cape van Batman om heeft gedaan:
Jack Reynor
Alexander Ludwig
Jack O'Connell
Aaron Taylor-Johnson
Nicholas Hoult
Een deel van die namen is al eens eerder in dit verband genoemd en allemaal lijken ze wel in de rol te passen. Ze zouden een jonge Wayne moeten spelen van eind twintig die nog vooral als detective werkt. Vanaf juli 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair