'Andrew Garfield heeft Rita Ora direct gedumpt voor nieuwe vlam'

'Andrew Garfield heeft Rita Ora direct gedumpt voor nieuwe vlam'

Zou hij vreemd zijn gegaan?

De Britse filmacteur Andrew Garfield (Under the Silver Lake, Breathe) lijkt tot over zijn oren verliefd te zijn op een nieuwe vrouw in zijn leven. Dat is opvallend, want enkele dagen geleden kwam het bericht nog naar buiten dat Garfield zijn relatie met zangeres Rita Ora had verbroken.

Deze week werd bekend dat Andrew Garfield (35) en Rita Ora (28) geen setje meer zijn. Nu gaat het gerucht dat Garfield haar heeft gedumpt voor een ander. Garfield zou zijn oog namelijk hebben laten vallen op de Ierse comédienne Aisling Bea (34). De twee sterren werden onlangs samen gespot bij de musical Hamilton in Londen, Engeland. "Ze gaven elkaar af en toe een kusje", beweert een ooggetuige.

Onverwachts verdriet
Ora is op dit moment in Australië voor haar wereldtournee. "Rita is echt geraakt door deze hele situatie", vertelt een insider aan de Britse tabloid The Sun. Volgens de bron zag Ora de breuk niet aankomen. "Ze hebben ontzettend veel tijd met elkaar doorgebracht en het leek erop dat alles goed ging tussen de twee". Garfield zou vooral moeite hebben gehad met Ora's leven in de spotlights, aldus de bron.

NieuwsFilm

meest populair