Nieuw team 'The Suicide Squad' lijkt bekend!

Nieuw team 'The Suicide Squad' lijkt bekend!

Ook Dave Bautista zou een rol hebben in de reboot.

De film Suicide Squad uit 2016 was financieel gezien een groot succes. De ontvangst bleek erg mager en sindsdien lijkt er veel veranderd binnen het DC Extended Universe. Er is ook besloten om een (bijna) compleet nieuwe Suicide Squad-film te maken. Het team voor in The Suicide Squad lijkt nu bekend.

Volgens Collider zijn er nog eens vier van de Task Force X-leden bekend. Eerder werd al duidelijk dat Floyd Lawton / Deadshot (Idris Elba) en Harley Quinn (mogelijk toch Margot Robbie) te zien zijn. De nieuwe personages zouden volgens de betrouwbare website King Shark, Polka-Dot Man, Ratcatcher en Peacemaker zijn. Een gerucht is dat Dave Bautista, Drax uit het Marvel-filmuniversum, een rol krijgt in de film.

Wie zijn die personages?
Dit zijn redelijk onverwachte personages. Iets waar regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy, Super waarschijnlijk wel iets mee kan. Een overzicht hieronder en in de zomer van 2021 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
King Shark
Dit personage werd ook overwogen voor de film uit 2016. Er verscheen al concept-art van King Shark. Dit personage staat bekend onder de naam Nanaue en is in de comics een vast personage in de reeks.

Bekijk de afbeelding
The Polka-Dot Man
The Polka-Dot Man, a.k.a. Mister Polka-Dot, is een kleinere tegenstander van Batman in de comics. Hij had een kostuum met explosieven. In de film zou hij superkrachten krijgen. Volgens Collider zouden de gekleurde bolletjes om zijn pakken kunnen vervormen in onder meer vuurballen. Hij zou regelmatig in verlegenheid worden gebracht door zijn opvallende krachten.

Bekijk de afbeelding
Ratcatcher
Dit is ook een kleine Batman-schurk die de naam Otis Flannegan had. De rol zou mogelijk door een vrouw worden gespeeld. Het personage is een ongedierteverdelger en de bijnaam voorspelt al dat hij/zij controle heeft over knaagdieren. Ook zou het personage dol zijn op het inzetten van giftige gassen. Ze zou mogelijk de dochter zijn van Deadshot.

Bekijk de afbeelding
Peacemaker
Deze slechterik heet Chris Smith en gebruikt veel geweld om vrede te realiseren. In de comics heeft hij psychische problemen door zijn verleden.

NieuwsFilm

meest populair