Locatie openingsscène 'Bond 25' onthuld

Locatie openingsscène 'Bond 25' onthuld

Zoals altijd reist 007 af naar de mooiste locaties.

Het Italiaanse stadje Matera zal naar verluidt dienen als de locatie voor de openingsscène van Bond 25, die geregisseerd wordt door Cary Fukunaga. Zoals we gewend zijn, wordt ook de nieuwste Bond-film afgetrapt met een grootse actie-sequentie.

De exotische locaties zijn een van de bekende elementen van de Bond-franchise en Matera is slechts een van de vele locaties die de revue zullen passeren in het nieuwe avontuur van 007. Momenteel worden er voorbereidingen getroffen om zo'n 500 crew- en castleden onder te brengen voor de opnames, die eind juli moeten beginnen. Het historische plaatsje diende eerder als achtergrond voor filmproducties als Wonder Woman, The Passion of the Christ en de meest recente Ben-Hur.

Vorige locaties

In de laatste drie Bond-films werden het Italiaanse Gardameer, Istanboel en Mexico Stad gebruikt als locaties voor de openingsscenes. Momenteel wordt er nog volop gezocht naar castleden voor de film.

De nieuwste Bond-film, die overigens niet de titel Shatterhand zal dragen, bereikt in april 2020 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair