Video: Marvel eert Stan Lee in 'Captain Marvel'

Video: Marvel eert Stan Lee in 'Captain Marvel'

Twee opvallende momenten in de Marvel-film.

Over een echte spoiler kunnen we hier niet spreken, maar als je compleet verrast wil worden door de film Captain Marvel, dan moet je nu stoppen met lezen / kijken. In de laatste Marvel Cinematic Universe (MCU)-film wordt de Marvel-legende Stan Lee (1922 - 2018) geëerd. Lees en zie hieronder hoe!

In november 2018 werd bekend dat Stan Lee, de bedenker van Marvel-helden als Spider-Man, de Fantastic Four, de X-Men, Hulk, Daredevil, Dr. Strange en Iron Man, was overleden. Marvel en ook vele andere comic-uitgevers eerden de legende al op verschillende manieren. Captain Marvel is de eerste film in het MCU-film na zijn overlijden. We starten eerst met het reeds verschenen eerbetoon van Marvel Entertainment.


In Marvel Studios' Captain Marvel heeft Stan Lee uiteraard een cameo. De film start echter met een ode aan de comic-legende door het bewegende filmlogo van Marvel Studios compleet te wijden aan Lee. Check de bootleg beelden hieronder.


Daarnaast in Lee te zien in een cameo en ook deze lijkt aangepast op zijn overlijden. Brie Larsons Vers komt Lee tegen tijdens de treinscène. Als ze naar hem kijkt, zien we dat hij het script leest van de film Mallrats (1995) waarin hij te zien is. Er is een kort moment van herkenning. Een bootleg hieronder.



NieuwsFilm

meest populair